Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A friss élesztő motorját a mikroszkopikus egysejtű gomba adja, mely oxigén hiányában erjedést indít meg. Erre a folyamatra van szükség a tészták kelesztésénél, amikor a lisztben a keményítőcukrot széndioxiddá és etilalkohollá alakítja, ami megnöveli a tészta térfogatát. Ez az erjedés eredményezi a kenyér vagy más tészta lyukacsosságát.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

Friss élesztő alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!