Rántott sertésmáj recept

Rántott sertésmáj
Rántott sertésmáj
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mint már említettem  más receptemnél , nagyon szeretem a rántott dolgokat. A máj sem maradhat ki ebből. Igaz ezt csak frissen esszük meg így mindig csak annyit készítek ami el is fogy egy evésre.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

A májat nem sózzuk le mert megkeményedik tőle , ezért a tojásba teszek több sót és + még egy kis ételízesítőt . Nem kell félni nem lesz sótlan:)))) Petrezselymes burgonyával  és uborka salátával tálaltam . Jó étvágyat hozzá !

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

elkészítés

  1. A disznómájat 1 cm-es szeletekre vágjuk.
  2. A tojást felverjük a sóval és az ételízesítővel.
  3. Bepanírozzuk a májat  / liszt , tojás , zsemlemorzsa / és forró olajban  közepes lángon szép pirosra sütjük.

  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 38 732
elküldve: 2
receptkönyben: 166
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Edit

Mióta szakács: 2010.01.31.
149 recept

Hozzászólások (5)

Larissza
Larisszak, 2011-02-08 00:19

Én panírozás elött fokhagymás tejben áztatom a májat és attól nagyon finom porhanyós lesz.

agota szots
agota szotssze, 2010-11-03 13:40

ez tokeletes,hidegen friss zsomleben salataval meg a teliszalamis szendvicsnel is jobb.azt hittem a szalamis szendvics a legjobb,de nem.ez nagyon finom.angol baratnom nem tud leszallni rola,soha nem evett ilyet.imadja.

laraed
laraedcs, 2010-10-21 12:49

Kedves Nyamóka ! Ennek igazán örülök. De jó is visszaemlékezni a gyerekkorunkra és annak ízeire. :)))) Üdv Edit

nyamóka
nyamókacs, 2010-10-21 10:32

Kedves Edit, gyerekkorom óta nagy kedvencem, most jól meg is kívántam! :)
Már tudom is mi lesz a holnapi ebéd! :D Üdv.: Éva

Legfrissebb cikkek

Minden étel fontos, szól valamiről
Minden étel fontos, szól valamiről
Sokszor a hétköznapi sietségben nem jut időnk azon gondolkodni, mit főzzünk vacsorára. Varázsoljunk ünnepi ételeket hétköznapokon is a Vénusz Alkalomválasztóval!
Nagypénteki böjtkalauz
Nagypénteki böjtkalauz
Nagypéntek a gyász napja az egész keresztény világban, egyben szigorú böjt is: csak háromszor szabad ennünk, de jóllaknunk csak egyszer szabad.
Hétvégi menü: utolsó perccel húsvét előtt
Hétvégi menü: utolsó perccel húsvét előtt
Mit tegyünk, ha egész héten nem volt időnk felkészülni a húsvéti hétvégére? Semmi okunk a pánikra, hiszen egyszerű, ám csodás ételeket készíthetünk az utolsó percben is.
Természetes fényvédelem, ami finom is!
Természetes fényvédelem, ami finom is!
Három zöldségfélére szeretnénk felhívni a figyelmet, mert több szempontból is hatásos fényvédőknek számítanak, ezért jó lenne, ha rendszeresen fogyasztanánk őket!
686