r
Nosalty Logó

Gratinírozott csirkemell érmék

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Gratinírozott csirkemell érmék
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A mártáshoz

A húshoz

Összesen 638 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A mártáshoz

A húshoz

Összesen 1278 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A mártáshoz

A húshoz

Összesen 106 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.4 g

Zsír

  • Összesen
    41.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1648.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    588 mg
  • Nátrium
    626 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    209 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    1001 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8114 micro
  • Lut-zea
    297 micro
Összesen 638 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.7 g

Zsír

  • Összesen
    83.1 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3297.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    571 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    185 mg
  • Foszfor
    1177 mg
  • Nátrium
    1252 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    977.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    418 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    85 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    359 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    206 micro
  • β-karotin
    2002 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    16229 micro
  • Lut-zea
    594 micro
Összesen 1278 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    272.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1339 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

A mártáshoz

A húshoz

Elkészítés

A mártáshoz

  1. A sütőt 250 fokra előmelegítjük.
  2. A húst megmossuk, 6 éremre vágjuk, mindegyiket 1-1 szelet baconba tekerjük.
  3. A hagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk.
  4. A paradicsomot megmossuk.
  5. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, a húst körbe -kb. 5 perc alatt- aranybarnára sütjük. Sóval, borssal fűszerezzük, kivesszük.
  6. A hagymát a forró pecsenyezsírban megdinszteljük, hozzáadjuk a koktélparadicsomot, és további 2 percig dinszteljük. Felöntjük a darabos paradicsommal és a tejszínnel, hozzáadjuk az oregánót, és felfőzzük. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük, kb. 3 percig főzzük.
  7. A mártást egy tűzálló tálba öntjük, ráhelyezzük a húst, megszórjuk a sajttal, betoljuk a sütőbe, és 10 percig gratinírozzuk.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 244
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9009
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan valami finomat! Tálaljuk friss bagettel vagy tésztával.

Hozzávalók

A mártáshoz

A húshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek