Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemellragu

Csirkemellragu
Csirkemellragu
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az eső miatt elmaradt a kerti grillezés, és az előkészített csirkemellből rögtönöztük ezt az ételt.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk.
  2. A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk az összenyomott fokhagymát. A csirkemellet fehéredésig sütjük, kevés vizet adunk alája, majd ha elfőtte a levét, akkor lesütjük. Ha kész, rövid időre félretesszük.
  3. A szalonnát kiolvasztjuk, és a apróra szelt hagymát megdinszteljük rajta.
  4. Felöntjük a borral, hozzáadjuk a tejfölt és a mustárt, majd visszamerjük hozzá a húst, és rövid ideig összefőzzük, kb. 5 perc.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 61
össznézettség: 7 506
elküldve: 1
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes csirke, mustáros csirke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

480
csirkemell filé 90 dkg
vaj 7 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
mustár 2 ek
tejföl 7 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 2 dl
bacon 20 dkg