Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-diós-majonézes céklasaláta

Almás-diós-majonézes céklasaláta
Almás-diós-majonézes céklasaláta
130 perc / előkészület: 10 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mari kedvence.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sült húshoz vagy füstölt sajt szeletekhez nagyon jól illik. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este megfőzzük a céklát, és hagyjuk kihűlni.
  2. Másnap reggel lehúzzuk a cékla héját, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, egy mélyebb tálba.
  3. Meghámozzuk az almát, és szintén a nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
  4. A diót apróra törjük, és hozzáadjuk a lereszelt almához és céklához.
  5. Hozzáadjuk a többi hozzávalót: a majonézt, a tejfölt és a fűszereket, majd jól összekeverjük. Lefedve hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek!
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 19 330
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nánásiné Lehner Mónika

Mióta szakács: 2015.08.22.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: közepes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: köret

egyéb elnevezések

céklasaláta, őszi saláta céklával, majonézes saláta céklával és almával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

338
cékla 3 közepes db
alma 1 közepes db
dió 0.5 marék
majonéz 15 dkg
tejföl 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csapott ek