Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Most már kaját is olyan egyszerűen lehet találni, mint szexpartnert - Itt a kajás Tinder!

Nagyjából senki sincs manapság a Földön, aki legalább egyszer le ne töltötte volna a Tinder nevű alkalmazást. Valld be, hogy te is! De most mutatok valami sokkal jobbat.  

Biztosan te is lecsekkoltad már a Tinder nevű applikációt. Persze csak azért, hogy megtudd, miről is beszél mindenki. A Tinder egy olyan "párkereső" app, ahol a partnerjelöltek képei végeérhetetlen sorban követik egymást, és neked csak annyi a dolgod, hogy ha tetszik az illető jobbra, ha nem tetszik, balra húzod a fotót az ujjaddal. Az app nem a visszafogottságáról híres, így ne lepődj meg, ha egyik kiválasztottad megdob egy ilyen üzenetettel: ,,Akkor nálam alszol?"

Nemrégiben a Tinderhez hasonló gasztroappot tervezett egy fiatal kanadai újságíró lány, Amie Watson - írja a CBC.

A Feed Me voltaképpen egy étterem-választó Tinder, de ez nem fedi teljesen a valóságot. A kezelőfelülete úgy néz ki, mint a Tinderé, de itt félmeztelen műmacsók helyett ételeket találhatsz.

,,A Feed Me segítségével rengeteg éttermet tudsz megnézni, és azonnal tudsz választani közöttük. Csak rá kell nézned egy képre, és igent mondani rá" - mondta Amie Watson a MUNCHIES-nak. ,,Tulajdonképpen, bárhol előveheted, és használhatod, ugyanúgy, ahogyan a Tindert is nézegeted, ha el akarod ütni az időt.”

Az app az étteremkeresést hivatott megkönnyíteni. A környező éttermek kínálatát láthatod fotók formájában, és keresgélés közben még olyan szűrőket is beállíthatsz, mint például "Kései randevú" vagy "Forró és pikáns". Ezek a szűrők segítenek leszűkíteni a kínálatot és kifigurázzák a Tindert, hiszen ez az alkalmazás amiatt hírhedt, hogy csak azért regisztrálnak rá az emberek, hogy egyéjszakás kalandot keressenek.

Amie Watson alkalmazásában gyorsan kell dönteni az ételekről ránézés alapján, hasonlóan felületesen ahhoz, ahogyan a Tinderen is kiválasztod a partneredet. Itt is csak ránézel egy képre, és az alapján választasz éttermet, így viszont nem fogod megtudni azt, hogy az ételek finomak-e. Zsákbamacskát veszel ugyanúgy, mint amikor ledéren azt üzened valakinek a Tinderen: "A képeid alapján finomnak tűnsz!"

Bár Magyarországon nem érhető el ez a Kaja Tinder alkalmazás, de sok más jó app várja, hogy használd őket, itt tudsz keresgélni.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Az igazi ínyencek a szusikat több szempontból is véleményezik, de most tényleg messzire mentek

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!