beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (6)

        Amaerilde
        Amaerildecs, 2012-08-30 13:29

        Sziasztok!

        Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen fajta zabpelyhet használ.
        Nekem most Spar-os van, amivel annyi a baj, hogy van benne néhány pelyva vagy toklász, amit nem mindig sikerül előre kihalásznom, és kellemetlen mikor az ember foga alá/közé akad.
        Más fajtánál tapasztaltátok ezt?

        Melyik márkát ajánljátok, ami jó és nem drága?

        morning25
        morning25szo, 2013-07-27 18:30

        Szia!
        Én évek óta a Natura termékeket használom, amiket bio boltban és herbáriákban lehet kapni. De sokaktól hallottam, hogy a lild-ben kapható is nagyon jó.

        Zit
        Zitv, 2009-06-21 21:14

        Szia kedves Toma/Ze(n)derta!
        Nagyon köszönöm, most sokat segítettél. :-)
        További sok sikert a konyhában (is)!
        Zita

        Zit
        Zitp, 2009-06-19 21:52

        Bocsánat, egy kérdés: a zabliszt és a zabpehelyliszt az ugyanaz? Ha ledarálom a zabpelyhet, az már ez? Köszönöm!
        Zit

        zederta
        zedertav, 2009-06-21 19:33

        szia Zit!
        nem vagyok molnár, de azt hiszem a kettő ugyan az.
        mivel nem mindig tudok zablisztet vásárolni, ezért én is kávédarálón megdarálom a zabpelyhet és azt használom fel lisztként.
        további jó főzőcskézést!
        xxx
        toma