alapanyag kategóriák

Hozzászólások (6)

Amaerilde
Amaerildecs, 2012-08-30 13:29

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen fajta zabpelyhet használ.
Nekem most Spar-os van, amivel annyi a baj, hogy van benne néhány pelyva vagy toklász, amit nem mindig sikerül előre kihalásznom, és kellemetlen mikor az ember foga alá/közé akad.
Más fajtánál tapasztaltátok ezt?

Melyik márkát ajánljátok, ami jó és nem drága?

morning25
morning25szo, 2013-07-27 18:30

Szia!
Én évek óta a Natura termékeket használom, amiket bio boltban és herbáriákban lehet kapni. De sokaktól hallottam, hogy a lild-ben kapható is nagyon jó.

Zit
Zitv, 2009-06-21 21:14

Szia kedves Toma/Ze(n)derta!
Nagyon köszönöm, most sokat segítettél. :-)
További sok sikert a konyhában (is)!
Zita

Zit
Zitp, 2009-06-19 21:52

Bocsánat, egy kérdés: a zabliszt és a zabpehelyliszt az ugyanaz? Ha ledarálom a zabpelyhet, az már ez? Köszönöm!
Zit

zederta
zedertav, 2009-06-21 19:33

szia Zit!
nem vagyok molnár, de azt hiszem a kettő ugyan az.
mivel nem mindig tudok zablisztet vásárolni, ezért én is kávédarálón megdarálom a zabpelyhet és azt használom fel lisztként.
további jó főzőcskézést!
xxx
toma