Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

A marhavelő a belsőségek közé tartozik, amely a marha csöves csontjaiban található. Legnagyobb mennyiségben a combcsontban található velő. A rendkívül zsíros belsőséget a csont megfőzése után érdemes kiszedni belőle, majd frissen, kenyéren, pirítóson elfogyasztani.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtve.

Marhavelő alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        Nincs találat!
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Gregor
        Greg / Gregor Fri, 2012-06-22 20:21

        Krutonokon/pirítóson borssal, őrölt pirospaprikával, megsózva fenséges étek. Aki szereti a férfias ételeket, az feltétlenül próbálja ki