Valld be, hogy nassolsz, és nyerj!

Töltsd ki kérdőívünket a családi nassolási szokásokról, és nyerd meg ajándékcsomagjaink egyikét! (x)

Mindenki szokott nassolni. Az is, aki nem vallja be. Az édes ízt születésünktől fogva kedveljük, süteményekkel, desszertekkel kényeztetjük magunkat. A lényeg, hogy tudatosan, okosan, ésszel csináljuk, ne essünk áldozatul kívánósságunknak.

Most itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy nyerj nassolási szokásaid leleplezésével!

Vegyetek részt a NoSalty és a FrieslandCampina Hungária Zrt. közös játékában, és töltsétek ki a családi nassolási szokásokkal kapcsolatos kérdőívünket. A kitöltők között

10 karton Pöttyös Tejsütit sorsolunk ki!

Ha a teszt kitöltéséhez segítségre van szükségetek, fussátok át a D-vitamin jelentőségéről és a tudatos nassolási tippjeinkről szóló cikkeinket!

A válaszok beérkezését 2015. május 3-ig várjuk.

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

  • Harmatiné Varga Erika
  • Mézes Józsefné
  • Palkó István
  • Lesti Judit
  • Dunai Rita
  • dr.Ördög Istvánné
  • Papp Nilla India
  • Kotulák Edit
  • Nagypál Margit
  • Wágner Viktória
Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Krumplifőzelék csirkefasírttal

Hát nekem a férjuram, soha nem volt oda a krumplifőzelékért....de mikor csinálok magamnak, mindig fogyasztott belőle. Most ott tartunk, hogy már ő kéri, hogy főzzek neki, hisz annyira ...

Csokiszuflé egyszerűen

Az illusztris francia desszert, amely légies állagával és elegáns külsejével sokak szívébe belopta magát. Ennek ellenére mégis kevesen állnak neki az elkészítésének, talán mert ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A rostban gazdag ital, mely 50 felett aranyat ér

50 év felett az emésztőrendszer érzékenyebbé válhat, és a túlzott rostbevitel puffadást, görcsöket vagy akár felszívódási problémákat is okozhat. Szerencsére van egy finom ital, mellyel elkerülhetjük ezt a problémát, miközben megfelelő mennyiségű rostot viszünk be.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...