Újra itt az Étteremhét!

Október 12. és 18. között igazi kulináris kalandban lehet részünk. Az Országos Étteremhét keretében az ország legjobb éttermeinek kínálatából válogathatunk kedvező áron!

A DiningCity nemzetközi étteremajánló októberben immár IX. alkalommal szervezi meg a Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étteremhetet. A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel a "Az 50 legjobb magyar étterem" listáján. A minőségi vendéglátás szellemében az Étteremhétre kialakított szabad helyek száma egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár Michelin-ajánlással rendelkező étteremben is elfogyaszthatja kedvező árú ebéd- vagy vacsoramenüjét.

A különleges ételeken kívül most egy egyedi borajánlattal is várja vendégeit néhány étterem: az Étteremhét a résztvevőknek kedvező áron kínál egy Disznókő Tokaji Kései Szüretből készült borkoktélt.

Az Országos Étteremhét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjét. A programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői. A legutóbbi Étteremhéten a résztvevők több, mint 23 ezren voltak, sőt, voltak olyanok is, akik az egy hetes program lehetőségeit kihasználva több éttermet is kipróbáltak.

Ha kedvet kaptatok, hogy olyan éttermek fogásait kóstoljátok végig, mint az ARAZ, a Gundel, a Fülemüle, a Paris Budapest, a St Andrea Wine &Gourmet Bar vagy a balatonszemesi Kistücsök, akkor nincs más dolgotok, mint regisztrálni a www.etteremhet.hu weboldalon.

A programba bekapcsolódott éttermek teljes listáját szintén az adott oldalon tekintheti meg mindenki, aki kedvet kapott a kóstolásra!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek