Újra itt az Étteremhét!

Október 12. és 18. között igazi kulináris kalandban lehet részünk. Az Országos Étteremhét keretében az ország legjobb éttermeinek kínálatából válogathatunk kedvező áron!

A DiningCity nemzetközi étteremajánló októberben immár IX. alkalommal szervezi meg a Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étteremhetet. A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel a "Az 50 legjobb magyar étterem" listáján. A minőségi vendéglátás szellemében az Étteremhétre kialakított szabad helyek száma egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár Michelin-ajánlással rendelkező étteremben is elfogyaszthatja kedvező árú ebéd- vagy vacsoramenüjét.

A különleges ételeken kívül most egy egyedi borajánlattal is várja vendégeit néhány étterem: az Étteremhét a résztvevőknek kedvező áron kínál egy Disznókő Tokaji Kései Szüretből készült borkoktélt.

Az Országos Étteremhét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjét. A programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői. A legutóbbi Étteremhéten a résztvevők több, mint 23 ezren voltak, sőt, voltak olyanok is, akik az egy hetes program lehetőségeit kihasználva több éttermet is kipróbáltak.

Ha kedvet kaptatok, hogy olyan éttermek fogásait kóstoljátok végig, mint az ARAZ, a Gundel, a Fülemüle, a Paris Budapest, a St Andrea Wine &Gourmet Bar vagy a balatonszemesi Kistücsök, akkor nincs más dolgotok, mint regisztrálni a www.etteremhet.hu weboldalon.

A programba bekapcsolódott éttermek teljes listáját szintén az adott oldalon tekintheti meg mindenki, aki kedvet kapott a kóstolásra!

Címlapról ajánljuk

Ezekben a téli gyümölcsökben van a legtöbb cukor

A szervezet normál működéséhez elengedhetetlen, hogy ellássuk azt a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Télen ez talán még fontosabb, mint az év többi szakában, ezért ilyenkor érdemes különösen odafigyelni a gyümölcs- és zöldségfogyasztásra. Persze azért ilyenkor sem árt megnézni, hogy pontosan mit is viszünk be az elfogyasztott élelmiszerekkel...

Nosalty

További cikkek