Mától lehet asztalt foglalni a kedvezményes éttermi menüket ajánló Országos Étterem Hétre

Ismét elérkezett az évtizedes múltra visszatekintő, többhetes gasztronómiai rendezvény, az Országos Étterem Hét ideje. A mától induló asztalfoglalás erősen ajánlott mindenkinek, aki kedvezményes áron szeretne ebédelni, vacsorázni az ország legnívósabb vendéglátóhelyein.

Idén tavasszal március 13–30. között élvezhetik előnyös menüárakon a különleges ízeket mindazok, akik előzetesen asztalt foglalnak az Országos Étterem Hét rendezvényen részt vevő több mint 200 minőségi étterem valamelyikébe. A résztvevők közül 14 rendelkezik Michelin-ajánlással. A 18 nap alatt a háromfogásos menüsorokat a Top jelölésű éttermek 6.900 forintos, a Prémium éttermek 8.900 forintos, az Exkluzív éttermek pedig 10.900 forintos fix árakon kínálják. Aki nem szeretne lemaradni a lehetőségről, mától foglalhat asztalt az Országos Étteremhét weboldalán.

Sült kacsacomb gyümölcsszósszal tálalva
Mától lehet asztalt foglalni

Több étterem a listákon, mint korábban valaha

Rekordszámú, több mint 200 étterem vesz részt országszerte a tavaszi Országos Étterem Hét rendezvényen. A ma már évtizedes múltra visszatekintő esemény jó lehetőség rá, hogy exkluzív kínálatú éttermekbe is ellátogassanak az érdeklődők, de kedvezményes, fix árat fizessenek a válogatott kulináris élvezetekért.

A rendezvény színvonalát jól mutatja, hogy a résztvevők között 14 Michelin-ajánlással rendelkező étterem is van, valamint számos olyan, amelyik neves gasztrokiadványok alapján a 100 legjobb magyarországi étterem közé tartozik.

A résztvevő vendéglők külön az alkalomra kreálnak 3 fogásos menüket, amelyeket fix árakon kínálnak. A TOP kategóriában 6.900 forintért, a Prémium kategóriában 8.900 forintért, az Exkluzív kategóriában pedig 10.900 forintért kínálják a menüsorokat, szervízdíjjal együtt. Néhány étterem szintén kedvező, kiegészítő felár ellenében szélesebb választékot is nyújt azoknak, akik még jobban ki szeretnék aknázni ezt a lehetőséget.

Izgalmas ízek, kreatív fogások várnak idén minden érdeklődőt

A menüsorokba komponált alapanyagok a gasztronómia legfelsőbb minőségét képviselik, és valódi különlegességeket is felvonultatnak: bárány, vaddisznó, Angus marha, bélszín vagy picanha a húskedvelőknek, kardhal, tengeri sügér, polip, Szent Jakab kagyló vagy tokhal a tenger gyümölcseiért rajongóknak. A fogások gazdagsága a vegetáriánus vagy ételérzékenységben szenvedők számára is jócskán ad lehetőséget a választásra. Olyan ételeket is találhatunk a menüsorokban, mint a kecskesajt panna cotta, konyakmeggy leves, borscs leves vagy a különféle, akár húsmentes nápolyi pizzák.

A vendégek választhatnak – a magyar konyha hagyományaiból merítve – eredeti Gundel palacsintát; a francia kulinária hírességét, a burgundi marhát; vagy egzotikus marokkói báránycsülköt, japán sushi különlegességeket, illetve az amerikai hagyományban kedvelt füstös BBQ ételeket is. A kínált desszertek közül pedig idén nem maradhat el a közkedveltté vált, de sokak által még nem kóstolt dubai csokoládé desszert sem.

Már indul az asztalfoglalás az Országos Étteremhétre

Az élmény egyediségét és exkluzivitását megtartandó a résztvevő éttermek limitálják a rendezvényen fogadható vendégek számát. Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, amire az Országos Étteremhét weboldalán van lehetőség, mától.

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...