Nyit a kedvenc zöldségesünk!

Nem kell nélkülöznünk a friss zöldségeket, elég kibontani egy Bonduelle-konzervet, és úgy érezhetjük, mintha piacon válogattuk volna a legszebb, legfinomabb zöldségeket.(x)

Manapság egyre kevesebb idő jut a minőségi táplálkozásra, arra, hogy mindig mindenből a legjobbat, a legfrissebbet vegyük, persze úgy, hogy pénztárcánk is bírja. Kiváltképp igaz ez a zöldségekre, hiszen ki tud minden nap piacra menni, hogy kedvére válogasson a friss áruból? Pedig napjainkban már szinte elképzelhetetlen egy ebéd vagy vacsora zöldségek és salátafélék nélkül. Egyre többen étkeznek egészségtudatosan, odafigyelve arra, hogy változatos étrenddel megfelelő mennyiségű vitaminhoz juttassák szervezetüket.

Segítség a hétköznapokban - Bonduelle!

De nem kell lemondani ezekről! A Bonduelle elhozza otthonába a friss zöldségek világát, hiszen aki egy Bonduelle-konzervet kinyit, úgy érezheti, mintha éppen kedvenc zöldségesénél vásárolna, vagy akár maga szedte volna a finomságokat! Sőt a tisztítással, borsófejtéssel, babáztatással sem kell foglalkoznia, hiszen a Bonduelle-zöldségek felhasználásra készek, elkészítési lehetőségük határtalan, legyen szó levesről, előételről, salátáról vagy akár egy különleges zöldségmuffinról.

A Bonduelle széles konzerv- és fagyasztott-termék kínálatában a mindenki által kedvelt alapzöldségek mellett – pl. kukorica, gomba, zöldborsó - olyan különlegességeket is megtalálhatunk, mint a bébirépa, a borsó-bébirépa keverék vagy a brokkoli. A Bonduelle-konzervek finom zöldségei tartalmazzák a számunkra fontos ásványi anyagok, vitaminok és rostanyagok megfelelő mennyiségét, tartósítószert azonban nem! A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat pedig garanciát nyújt az igazi Bonduelle-minőségre! (x)

Csemegekukorica receptekért kattints ide

Még több zöldborsós receptet itt találsz

További Bonduelle információért ide kattints

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?