Nyit a kedvenc zöldségesünk!

Nem kell nélkülöznünk a friss zöldségeket, elég kibontani egy Bonduelle-konzervet, és úgy érezhetjük, mintha piacon válogattuk volna a legszebb, legfinomabb zöldségeket.(x)

Manapság egyre kevesebb idő jut a minőségi táplálkozásra, arra, hogy mindig mindenből a legjobbat, a legfrissebbet vegyük, persze úgy, hogy pénztárcánk is bírja. Kiváltképp igaz ez a zöldségekre, hiszen ki tud minden nap piacra menni, hogy kedvére válogasson a friss áruból? Pedig napjainkban már szinte elképzelhetetlen egy ebéd vagy vacsora zöldségek és salátafélék nélkül. Egyre többen étkeznek egészségtudatosan, odafigyelve arra, hogy változatos étrenddel megfelelő mennyiségű vitaminhoz juttassák szervezetüket.

Segítség a hétköznapokban - Bonduelle!

De nem kell lemondani ezekről! A Bonduelle elhozza otthonába a friss zöldségek világát, hiszen aki egy Bonduelle-konzervet kinyit, úgy érezheti, mintha éppen kedvenc zöldségesénél vásárolna, vagy akár maga szedte volna a finomságokat! Sőt a tisztítással, borsófejtéssel, babáztatással sem kell foglalkoznia, hiszen a Bonduelle-zöldségek felhasználásra készek, elkészítési lehetőségük határtalan, legyen szó levesről, előételről, salátáról vagy akár egy különleges zöldségmuffinról.

A Bonduelle széles konzerv- és fagyasztott-termék kínálatában a mindenki által kedvelt alapzöldségek mellett – pl. kukorica, gomba, zöldborsó - olyan különlegességeket is megtalálhatunk, mint a bébirépa, a borsó-bébirépa keverék vagy a brokkoli. A Bonduelle-konzervek finom zöldségei tartalmazzák a számunkra fontos ásványi anyagok, vitaminok és rostanyagok megfelelő mennyiségét, tartósítószert azonban nem! A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat pedig garanciát nyújt az igazi Bonduelle-minőségre! (x)

Csemegekukorica receptekért kattints ide

Még több zöldborsós receptet itt találsz

További Bonduelle információért ide kattints

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...