Nyerj szendvicssütőt a Ceres játékán!

Neked is fontos, hogy milyen kenyérből készíted a napi szendvicsedet? Olvasd el cikkünket, válaszolj 3 kérdésre, és nyerd meg a szendvicskészítő szett egy-egy darabját!

A Ceres új adalékanyagmentes termékei jó alapanyagul szolgálnak bármilyen szendvics elkészítéséhez. Ismerd meg őket most! Ha figyelmesen olvasol, könnyen választ tudsz adni az alábbi kérdésekre. A helyes megfejtők között egy 3in1 szendvics-(grill-gofri) sütőt, egy kenyérpirítót és egy szendvicstetoválót sorsolunk ki!

Ezeket olvastad már?

Hazánkban az éves átlagos kenyérfogyasztás 73 kg/fő*

Te milyen kenyeret eszel?

’Az vagy, amit megeszel’ - tartja a közkeletű mondás. Nem mindegy, tehát mit fogyasztunk, mit adunk a gyermekeinknek. Talán ezért is van fejlődésben az E-mentes termékek piaca, erősödnek az adalékmentes élelmiszerek iránti fogyasztói igények.

A trendet a Nielsen által készített friss kutatás is megerősíti: „Hazánkban az emberek többsége túlsúlyosnak tartja magát valamilyen mértékben. De eltekintve a fogyásra való törekvéstől, tíz megkérdezett magyar fogyasztóból legalább nyolc odafigyel kisebb-nagyobb mértékben arra, hogy az általa fogyasztott élelmiszer hozzájáruljon egészsége megőrzéséhez. Azon belül pedig átlagosan a magyar válaszadók 27 százaléka tartja étkezésében nagyon fontosnak az egészség és a wellness szempontjait.”**

Az új E-free kenyércsalád kiváló minőségű, természetes eredetű alapanyagokból készül, a termékek E-számmal jelölt adalékanyagokat (pl.: lisztkezelő szer, emulgeálószer, tartósítószer, stb.) nem tartalmaznak. A termékek frissességüket 8 napig megőrzik.

Az E-free kenyerek különösen az egészségtudatos fogyasztók körében népszerűek, de fogyasztásuk minden ember számára ideális. A termékek jelenleg három variációban kaphatóak: Ceres Sütő E-free szeletelt kenyér 400g-os, E-free toastkenyér 550g-os és E-free vajas toastkenyér 550g-os kiszerelésben. Kóstolja meg Ön is!

*Forrás: Magyar Pékszövetség

** Forrás: Nielsen piackutató vállalat hatvan országban, köztük Magyarországon végzett kutatása 2014. augusztus 13 - szeptember 5. között, amely az egészség és a wellness valamint az étkezési szokások közti kapcsolatokat tárta fel.

Tudj meg többet a Ceres adalékanyagmentes termékeiről itt!

Játssz és nyerj!

Ha figyelmesen elolvastad cikkünket, akkor jöhet a játék! 2015. március 2-15. között válaszolj az alábbi kérdésekre. A helyes megfejtők között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Nyeremények:

1. helyezett - 1db TEFAL SW605833 3in1 szendvics-grill-gofri sütő

2. helyezett - 1 db Electrolux EAT5300 pirítóssütő

3. helyezett - 1 db ORION Szív alakú pirítóstetováló

A válasz beküldésével elfogadod a Nosalty felhasználói feltételeit.

A játékszabályzatot itt találjátok.

Ez a játékunk véget ért! Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítettünk!

  • Mészáros Martin

Nyereménye: 1db TEFAL SW605833 3in1 szendvics-grill-gofri sütő

  • Szücs Judit

Nyereménye: 1 db Electrolux EAT5300 pirítóssütő

  • Csuti Anita

Nyereménye: 1 db ORION Szív alakú pirítóstetováló

Címlapról ajánljuk

További cikkek