Nyerj szendvicssütőt a Ceres játékán!

Neked is fontos, hogy milyen kenyérből készíted a napi szendvicsedet? Olvasd el cikkünket, válaszolj 3 kérdésre, és nyerd meg a szendvicskészítő szett egy-egy darabját!

A Ceres új adalékanyagmentes termékei jó alapanyagul szolgálnak bármilyen szendvics elkészítéséhez. Ismerd meg őket most! Ha figyelmesen olvasol, könnyen választ tudsz adni az alábbi kérdésekre. A helyes megfejtők között egy 3in1 szendvics-(grill-gofri) sütőt, egy kenyérpirítót és egy szendvicstetoválót sorsolunk ki!

Ezeket olvastad már?

Hazánkban az éves átlagos kenyérfogyasztás 73 kg/fő*

Te milyen kenyeret eszel?

’Az vagy, amit megeszel’ - tartja a közkeletű mondás. Nem mindegy, tehát mit fogyasztunk, mit adunk a gyermekeinknek. Talán ezért is van fejlődésben az E-mentes termékek piaca, erősödnek az adalékmentes élelmiszerek iránti fogyasztói igények.

A trendet a Nielsen által készített friss kutatás is megerősíti: „Hazánkban az emberek többsége túlsúlyosnak tartja magát valamilyen mértékben. De eltekintve a fogyásra való törekvéstől, tíz megkérdezett magyar fogyasztóból legalább nyolc odafigyel kisebb-nagyobb mértékben arra, hogy az általa fogyasztott élelmiszer hozzájáruljon egészsége megőrzéséhez. Azon belül pedig átlagosan a magyar válaszadók 27 százaléka tartja étkezésében nagyon fontosnak az egészség és a wellness szempontjait.”**

Az új E-free kenyércsalád kiváló minőségű, természetes eredetű alapanyagokból készül, a termékek E-számmal jelölt adalékanyagokat (pl.: lisztkezelő szer, emulgeálószer, tartósítószer, stb.) nem tartalmaznak. A termékek frissességüket 8 napig megőrzik.

Az E-free kenyerek különösen az egészségtudatos fogyasztók körében népszerűek, de fogyasztásuk minden ember számára ideális. A termékek jelenleg három variációban kaphatóak: Ceres Sütő E-free szeletelt kenyér 400g-os, E-free toastkenyér 550g-os és E-free vajas toastkenyér 550g-os kiszerelésben. Kóstolja meg Ön is!

*Forrás: Magyar Pékszövetség

** Forrás: Nielsen piackutató vállalat hatvan országban, köztük Magyarországon végzett kutatása 2014. augusztus 13 - szeptember 5. között, amely az egészség és a wellness valamint az étkezési szokások közti kapcsolatokat tárta fel.

Tudj meg többet a Ceres adalékanyagmentes termékeiről itt!

Játssz és nyerj!

Ha figyelmesen elolvastad cikkünket, akkor jöhet a játék! 2015. március 2-15. között válaszolj az alábbi kérdésekre. A helyes megfejtők között értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Nyeremények:

1. helyezett - 1db TEFAL SW605833 3in1 szendvics-grill-gofri sütő

2. helyezett - 1 db Electrolux EAT5300 pirítóssütő

3. helyezett - 1 db ORION Szív alakú pirítóstetováló

A válasz beküldésével elfogadod a Nosalty felhasználói feltételeit.

A játékszabályzatot itt találjátok.

Ez a játékunk véget ért! Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítettünk!

  • Mészáros Martin

Nyereménye: 1db TEFAL SW605833 3in1 szendvics-grill-gofri sütő

  • Szücs Judit

Nyereménye: 1 db Electrolux EAT5300 pirítóssütő

  • Csuti Anita

Nyereménye: 1 db ORION Szív alakú pirítóstetováló

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Jó Napot ! Mészáros Martin vagyok, 1 db TEFAL SW605833 3in1 szendvics-grill-gofri süt? nyertem szerencsésen :) nagyon örülnék a nyereménynek de még mindig nem vették fel velem a kapcsolatot, egyedül egy emailt kaptam Önökt?l ( nosalty). Már el telt azóta két hét, hogy kihirdették, de azóta semmi sem történt. Esetleg valaki már megkapta?

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.