Nyálcsorgató mozgóképek a konyhából

Félelmetesen ínycsiklandozó és hipnotikus mozgóképek ételekről és érzésekről, amiket már te is átéltél. Elevenítsd fel újra őket, örökítsd meg a saját szemeddel!

Ha valamilyen okból ma még nem gondoltál a konyhádra és a finom ételekre, akkor a következő mozgóképek után az első utad biztosan a főzőhelységbe (vagy legalábbis a hűtődhöz) vezet majd. Nem is csodálkozunk, hiszen ezek az elragadó gifek olyan vizuális gyönyörben részesítenek, amitől nemcsak a nyálelválasztásod indul be, de gyomrod is hangosan korogni fog. Ne bánd, hallgass az érzékeidre!

A Kitchen Ghosts nevű recept és fotós weboldal két szerkesztője pedig pontosan tudja, hogy mitől gyengülünk el: Daria Khoroshavina fotós és Olga Kolesnikov food sylist csupa olyan pillanatot örökített meg mozgóképeiken, amik a konyhában töltött percek legmegragadóbb momentumai. Az általuk cooking cinemagraphs-nek definiált gyűjteményben a gifek mellett a különböző ételek receptjei és elkészítési módja is megtalálható, szóval ha ez egyik mozgó csendélet után elkészítenéd mondjuk a forró csokis fahéjas csigát, akkor egy kattintásra ellátnak minden tudással a szofisztikált képesblogban utazó lányok.

De mi az a GIF?

A GIF – (Graphics Interchange Format) képek tárolására alkalmas fájlformátum. A formátum a képen lévő információt veszteségmentesen tömöríti. Lényege, hogy megadott időpontokban váltakoznak a különböző képek, így egy animációt hozva létre. Hátránya, hogy nincs hangja.

Láttad már?

21 ételérzés, amit ki kell próbálnod!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek