Mostantól mobilon is felhasználóbarát a NoSalty

Mostantól szinte bárhonnan, még egyszerűbben és kényelmesebben érheted el a NoSalty-t okostelefonodról. Új mobilverziónk áttekinthető és gyors út kedvenc receptjeidhez!

Megérkezett Magyarország legnépszerűbb receptoldalának mobiltelefonra optimalizált verziója, mellyel még könnyebb és egyszerűbb a site immár több mint 47.000 receptje és saját szerkesztett tartalma közötti böngészés.

„A NoSalty összes oldalletöltésének már több mint 20%-a mobilról érkezik, ezért az új évben az első és legfontosabb feladatunknak azt tekintettük, hogy mielőbb minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk ennek az egyre növekvő tábornak” – mondta Zalai Ágnes, a Nosalty vezérigazgatója.

A NoSalty mobilverziójának legnagyobb előnye, hogy áttekinthető, egyszerű navigáció teszi lehetővé a gyors tartalomelérést. A mobilverziókon megszokott menü és a kereső ikonja például állandó sticky-ként folyamatosan követi az oldalt a gördítéskor, így mindig kéznél van a kereső és a teljes tartalom listája.

„Az m.nosalty.hu megtervezésekor fontos volt, hogy a látogatók számára legrelevánsabb tartalmat helyezzük előtérbe. A kezdőlapról indulva három főmenüpontból lehet választani: receptek, cikkek, kategóriák. Így a recepteket és a magazintartalmat minden aloldalról egyszerűen, gyorsan és logikusan megtalálhatjuk a már megszokott design és struktúra szerint. A részletes receptkereső menüpont alatt az asztali nézetben használatos recept listaoldali szűrőit helyeztük el, így a leggyakoribb keresési opciók beállításával gyorsan megtalálható a kívánt receptkínálat. A receptkategóriákat új listanézettel tettük átláthatóbbá, és helyben megtalálhatjuk a receptjellemezőket is, a két kategóriatípus sorrendje ugyanis megcserélhető” – mesél az új fejlesztés részleteiről Sas Orsolya, a NoSalty fejlesztési és művészeti igazgatója, és egyben a site mobilverziójának design-, UX- és funkcionális tervezője.

Mindemellett, ha valakinek mégis hiányozna a korábbi megjelenés, az a lap alján található gombbal könnyedén visszaválthat az asztali nézetre.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek