Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mostantól mobilon is felhasználóbarát a NoSalty

Mostantól szinte bárhonnan, még egyszerűbben és kényelmesebben érheted el a NoSalty-t okostelefonodról. Új mobilverziónk áttekinthető és gyors út kedvenc receptjeidhez!

Megérkezett Magyarország legnépszerűbb receptoldalának mobiltelefonra optimalizált verziója, mellyel még könnyebb és egyszerűbb a site immár több mint 47.000 receptje és saját szerkesztett tartalma közötti böngészés.

„A NoSalty összes oldalletöltésének már több mint 20%-a mobilról érkezik, ezért az új évben az első és legfontosabb feladatunknak azt tekintettük, hogy mielőbb minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk ennek az egyre növekvő tábornak” – mondta Zalai Ágnes, a Nosalty vezérigazgatója.

A NoSalty mobilverziójának legnagyobb előnye, hogy áttekinthető, egyszerű navigáció teszi lehetővé a gyors tartalomelérést. A mobilverziókon megszokott menü és a kereső ikonja például állandó sticky-ként folyamatosan követi az oldalt a gördítéskor, így mindig kéznél van a kereső és a teljes tartalom listája. 

„Az m.nosalty.hu megtervezésekor fontos volt, hogy a látogatók számára legrelevánsabb tartalmat helyezzük előtérbe. A kezdőlapról indulva három főmenüpontból lehet választani: receptek, cikkek, kategóriák. Így a recepteket és a magazintartalmat minden aloldalról egyszerűen, gyorsan és logikusan megtalálhatjuk a már megszokott design és struktúra szerint. A részletes receptkereső menüpont alatt az asztali nézetben használatos recept listaoldali szűrőit helyeztük el, így a leggyakoribb keresési opciók beállításával gyorsan megtalálható a kívánt receptkínálat. A receptkategóriákat új listanézettel tettük átláthatóbbá, és helyben megtalálhatjuk a receptjellemezőket is, a két kategóriatípus sorrendje ugyanis megcserélhető” – mesél az új fejlesztés részleteiről Sas Orsolya, a NoSalty  fejlesztési és művészeti igazgatója, és egyben a site mobilverziójának design-, UX- és funkcionális tervezője.

Mindemellett, ha valakinek mégis hiányozna a korábbi megjelenés, az a lap alján található gombbal könnyedén visszaválthat az asztali nézetre.

Szólj hozzá!

Hozzászólások (15)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ildiko.sipos
ildiko.sipos Fri, 2019-05-17 07:40

Sziasztok, sajnos még mindig nem lehet bejelentkezni mobilon az oldalra. Azaz ha a saját receptjeim akarom megnézni, át kell váltanom asztali nézetre ami meg telefonon elég szörnyen néz ki. És most jön az amitől ma reggel idegbajt kaptam. Tablet, konyha , recept keresés. Autómatikusan a mobil verzió jön. Ez rendben is van. Megtalálom a receptet amit szeretnék elkészíteni. Felírom, hogy meglegyen, mert ha átváltok asztali nézetre, újra kell keresnem. Szóval átváltok asztali nézetre, megkeresem újra, megtalálom, szeretném magamnak elmenteni, megnyitom, és hirtelen újra a mobil verzióban vagyok.... ezt eljátszottam 3szor majd felrobbantak.

NoSalty
Nosalty / NoSalty Fri, 2019-05-17 14:39

Kedves Ilidko.sipos!

Sajnáljuk, hogy kellemetlenséget okoz a mobilon/táblagépen történő receptböngészés Szeretnénk figyelmedbe ajánlani Nosalty applikációnkat, mellyel könnyedén kiküszöbölhető a probléma: be tudsz jelentkezni, el tudod menteni és gyorsan elő tudod hívni kedvenc receptjeidet.
Reméljük, elnyeri tetszésed.

a Nosalty csapata

ildiko.sipos
ildiko.sipos Fri, 2019-05-17 17:23

Köszönöm a gyors választ, már ki is próbáltam az App-ot. Tökéletes! Én IPad-on használom, ha bemegyek a receptkönyvembe, és a receptek melletti 3 pöttyre “bökök” akkor kilép az app-ból.... de ez annyira nem zavar :) Android-on nem próbáltam. A lényeg, ami nekem fontos volt, és még biztos sokaknak, hogy be lehet jelentkezni. Szóval szuper!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Mon, 2019-05-20 09:21

Kedves Ildikó!

Örülünk, hogy elnyerte tetszésed az app, felvettük veled a kapcsolatot emailben, szeretnénk kivizsgálni az általad leírt hibát.
Üdvözlettel:

a Nosalty csapata

mandala
mandala Tue, 2015-03-10 18:18

Nekem nagyon tetszik!végre nem kell a laptopot jobbra balra pakolni (icipici) konyhában alkotás közben.
Egy kérdésem lenne,androidon hol lehet megtekinteni a már elmentett recepteket?

brigantik
brigantik Thu, 2015-03-05 17:59

Akit zavarnak a reklámok azok használjanak rekrámszürőt pl.: AdBlock, minden böngészőre és mobilplatformra is elérhető azzal kikapcsolható a reklámok tud magyarul is... ;) pl.: én használom asztali, tablet és m.telefonon is mindkét platformon elérhető Windows phonra és androidra
Most például ezen az egy oldalon 13 reklámot tilt!
Kép:
http://kepfeltoltes.hu/150305/2015-03-05_180141_www.kepfeltoltes.hu_.png

kisszunyi
kisszunyi / kisszunyi Sat, 2015-03-07 18:30

Jogos lenne, de véleményem szerint egy jó honlaphoz nem az AdBlock-on keresztül vezet az út... :) Én is használok (viszont mások számára lehet, hogy hasznos infó), de azért valljuk be, hogy ez egy szükséges rossz, mintha azt mondanám, "metrózhatsz, de csak ha viszel magaddal sínt" :D

Nensy
Nensy Thu, 2015-03-05 10:58

Azért én rebegeknék egy köszönetet is. Én örülök. Imádom az oldalt, nem telik el nap, hogy ne nézzek körül. Köszi hogy figyeltek ránk.

kisszunyi
kisszunyi / kisszunyi Wed, 2015-03-04 16:36

Kedves NoSalty!

Remek, hogy már a mobil verzió is elérhető, de a webesen kérlek, csökkentsétek a reklámok számát és minőségét. Tudom, hogy a megélhetéshez és fejlesztésekhez jó bevételi forrás, ha mindenütt reklámfelület van, de felhasználói szemmel többet érne, ha nem kéne az előugró ablakokat bezárogatni, meg "kerülgetni" az oldalra témában egyáltalán nem illő reklámokat. A mobil változatban is így elszaporodnak majd a kéretlen reklámok? Lehangoló, mikor a cikkíróitok és szakácsok fantasztikus, izgalmas írásait, receptjeit is hirdetések, meg akciók veszik körül. Nagyon remélem, hogy hamarosan átgondolja a marketingpolitikáját ezzel kapcsolatban a NoSalty, mert bár mondhatná, hogy "oké, de senki sem kötelez, hogy minket olvass", úgy vélem, ennek az igazán jó kezdeményezésnek és közösségnek ennél kicsit többre hivatottnak kell(ene) lennie. A legjobb szándékkal jelzem ezt, építő jellegű kritikaként.

Üdv,
k

KiQsz
KiQsz / KiQsz Tue, 2015-03-03 20:22

Valóban jó lenne bejelentkezni a saját fiókomba, hogy lássam a receptkönyvem! Ez lenne a legfontosabb (számomra).
Applikációról nem is tudtam, hogy van?

Nosalty.hu
Nosalty.hu Wed, 2015-03-04 11:40

Kedves KiQsz,
A mobilra optimalizált oldalunk indult el, amit mobilról bármikor elérhetsz, amikor felmész a NoSalty-ra. Ez nem egy külön alkalmazás, csak a mobilról elérhető oldalunk egyszerűsített, felhasználóbarát verziója, hogy könnyebben böngészhess a cikkek és receptek között. Már dolgozunk rajta, hogy elérhető legyen egy kattintással itt is a belépés és így a receptkönyv is, ekkor át fog váltani a korábbi, alap nézetre, amit most is megtehetsz a lap alján a "váltás asztali nézetre" gombbal.

Rofneje
Rofneje Sat, 2017-08-12 16:01

Két év telt el azóta kedves Nosalty. Igény még mindig lenne rá.

Kriszti7
Kriszti7 / Kriszti7 Tue, 2015-03-03 17:23

Windows phone-ra mikor lesz Nosalty applikáció?

És miért nem lehet belépni a saját oldalamra az oldal mobilverzióján, hogy lássam a már korábban elmentett receptjeimet? Nagyon jó lenne!