Megújult a NoSalty!

Megújultunk, hogy még jobban megkönnyítsük a sütni-főzni vágyók mindennapi döntéseit, és még több inspirációt nyújtsunk a főzéshez, a bevásárláshoz és a háztartásvezetéshez.

Megújult címlap és gasztromagazin

A NoSalty megszépülve, immár gasztronómiai portálként várja az olvasókat. Már nem csak a naponta frissülő öt főrovat (Konyhatitok, Főző suli, Napról Napra, Élni jó, Gyerekkel vagyok), hanem a rövid hírekben szintén naponta frissülő cikkek is várják az oldalra látogatókat.

ÚJ! Kalória- és tápanyag adatok a recepteknél

A megújulással létrejött Magyarország legnagyobb publikus alapanyag-adatbázisa is, melynek segítségével kalória- és tápanyag információval bővülnek a feltöltött receptek és az 1190 alapanyag. Induláskor mintegy 15.000 feltöltött recept mellett található meg az adott étel kalóriatartalma, sőt a szénhidrát-, a zsír-, a fehérje-, az ásványianyag-, a vitamintartalom is.

Új receptkönyv

A receptkönyvben mostantól csoportokba rendezhetőek a receptek saját csoportokba illetve automatikusan generáltakba.

Jó böngészést!

NoSalty csapata

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!