Ma GABRIEL CABRERA harsogóan színes gasztrofotóiért haltunk meg kicsit

Amikor megérted, mit is jelenthet food stylistnak lenni - kompozíció, színek, fények, hangulat és összhatás. Azért ilyet nem tud bárki fotózni. Ráadásul saját recepteket!

Gabriel Cabrera vancouver-i fotós, food stylist és hobbiszakács képei mellett nem tudtunk csak úgy elgyalogolni. Olyan ügyfelekkel dolgozott már együtt, mint a Coca Cola, az Air Canada, a Hewlett Packard vagy az Urban Outfitters, de legnagyobb kedvenceink saját receptjei és az azokról készült (szintén saját) képei.

Olyan színek és kompozíciók jellemzik, amelyekről rögtön felismerhetővé válik. Élénk színhasználat, sok pink, sárga, kék, zöld - minden képén nyár van, még télen is. Nézegessétek, és próbáljátok kiválasztani, melyiket raknátok a falatokra. Nekünk nem sikerült, mert nincs akkora falunk.

Instagramját itt, weboldalát itt találjátok.

Ezt láttad már?

Mesepiték Jo Harringtontól, amelyek tuti megédesítik a napodat

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek