Itt a szivárványszínű chips

Színpompás burgonyaszirmokkal fejezi ki szolidaritását a melegbüszkeség mozgalmának az ötven éve tortilla chipseket gyártó Doritos.

A legfőbb LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) -szimbólum a szivárványzászló színeire festett chips a melegjogokra kívánja felhívni a figyelmet, valamint az eladásokból befolyó összeget az egy támogató szervezetnek ajánlja fel a Doritos, amely fiatalokat segít szexuális irányultságuk elfogadásában és az őket érő megfélemlítés ellen.

A lila, kék, zöld, narancssárga és piros színű burgonyaszirmokat tartalmazó chipset nem lehet csak úgy, a boltokban megvásárolni még Amerikában sem. Azok juthatnak csak hozzá a szivárványszínű chipshez, akik legalább 10 dollárt (2700 Ft) adományoznak az It Gets Better nevű projekt javára, mely leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű fiatalokat támogat.

A Good Morning America lenti videójában látható, hogyan festenek a színes tortilla-chipsek a valóságban:

Ez is érdekelhet!

Bradley Cooperrel jön egy újabb hollywoodi főzős mozifilm!

(via Foodbeast)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek