Itt a szivárványszínű chips

Színpompás burgonyaszirmokkal fejezi ki szolidaritását a melegbüszkeség mozgalmának az ötven éve tortilla chipseket gyártó Doritos.

A legfőbb LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) -szimbólum a szivárványzászló színeire festett chips a melegjogokra kívánja felhívni a figyelmet, valamint az eladásokból befolyó összeget az egy támogató szervezetnek ajánlja fel a Doritos, amely fiatalokat segít szexuális irányultságuk elfogadásában és az őket érő megfélemlítés ellen.

A lila, kék, zöld, narancssárga és piros színű burgonyaszirmokat tartalmazó chipset nem lehet csak úgy, a boltokban megvásárolni még Amerikában sem. Azok juthatnak csak hozzá a szivárványszínű chipshez, akik legalább 10 dollárt (2700 Ft) adományoznak az It Gets Better nevű projekt javára, mely leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű fiatalokat támogat.

A Good Morning America lenti videójában látható, hogyan festenek a színes tortilla-chipsek a valóságban:

Ez is érdekelhet!

Bradley Cooperrel jön egy újabb hollywoodi főzős mozifilm!

(via Foodbeast)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.