Hogyan lehet minden igényt kielégítő konyhád?

Te is szeretnél nap mint nap álomkonyhában főzni? Titokban biztosan megtervezted már. Itt az ideje, hogy meg is valósítsd! Mi megadjuk a receptet hozzá! (x)

Nagyon szeretsz új recepteket kipróbálni, és sokszor ámulva nézed a főzős műsorokat, de nem is igazán az ételek miatt - hisz azokat, ha van rá időd és alapanyagod, magad is elkészíted - , hanem a konyhák miatt? Nagyon tetszenek a harmonikus és praktikus bútorok, valamint a hozzájuk tartozó űrtechnológiát idéző sütők és gépek? Minden álmod, hogy a család kedvenceit Te is ilyenekben készíthesd el? Szerencsére nem is kell sokat kutatni, hogy megtaláld a receptet, és hogy keresned se kelljen, most megosztjuk Veled. Kedvedre variálhatod, a siker pedig garantált a család minden tagjánál.

Hozzávalók:

  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya
  • Adókártya
  • Havi legfeljebb 20.000 forintos befizetés
  • Befizetéseink után járó 30%-os (évente max. 72 ezer forint) állami támogatás
  • Ízlés szerint adhatunk hozzá alacsony, fix kamatozású kölcsönt is

Elkészítés

Miután megterveztük álomkonyhánkat, a finanszírozáshoz csökkentett számlanyitási díjú OTP Lakástakarék szerződést kötünk. Ezt megtehetjük az ország bármely OTP Bank fiókjában, az OTP Pénzügyi Pont munkatársainál, de akár a nagyobb, országos lefedettségű pénzügyi közvetítőcégek ügynökeinél is. Ezután nincs más teendőnk, mint havonta a vállalt összeget befizetni, évről évre pedig elégedetten nézni a gyarapodó számlánkon jóváírt állami támogatást. Így négy év elteltével – havi 20ezer forintos megtakarítással számolva – több mint 1,18 millió forint megtakarítást vehetünk fel, amelyet kölcsönnel 2,8 millió forint elkölthető összegre is feltornázhatunk. Profi kivitelezővel elkészítjük a szuper gépekkel rendelkező konyhát. Az OTP-ben bemutatjuk a számlákat. Hazamegyünk, berakjuk az új sütőbe a korábban előkészített töltött csirkét. Megsütjük, és az új asztalnál jóízűen elfogyasztjuk. (x)

Címlapról ajánljuk

6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

Balogh Lilla

További cikkek