A hét szakácsa: Mi van itthon

Eheti kiemelt szakácsunk a Mi van itthon nevet választotta, melyen blogot is vezet. Nekünk csak Kriszta, hiszen négy éve lelkes szakácsunk, sőt receptversenyt is nyert nálunk.

Mióta az eszemet tudom, a konyhában sertepertéltem a nagymamám, illetve a szülei körül. Így volt lehetőségem belelesni a hagyományos és a kicsit modernebb ízek világába is.

Mi van itthon szakács

Mindig is szerettük megadni a módját a családi ebédeknek, többféle ételt készítettünk, sokféle receptet, illetve fűszert kipróbáltunk. Ez a mai napig elkísér engem, szeretek kísérletezni, új ízeket felfedezni.

Ezeket olvastad már?

Szerencsére a családom nyitott és lelkes kóstolói az ételeimnek. Ritkán követek egy receptet lépésről lépésre, ugyanazt az ételt kétszer ugyanúgy nem tudom elkészíteni, valamit mindig módosítok rajta. A főzés a hobbim, ami egy kreatív önkifejezési forma, ráadásul finom és látványos.

Ezeket olvastad már?

Receptjeimet itt a Nosalty-n is megosztom, de a blogomon és egyéb közösségi oldalakon, illetve újságban is megtalálhatóak. Szeretem megmérettetni magamat különböző amatőr szakács / étel versenyeken.

A nyertes halétel

Mozzarellás grillezett harcsafilé salátaágyon recept

A családom elismerésén kívül, amire eddig a legbüszkébb vagyok az egy 2. helyezés amit, a Nosalty szervezésén belül, a Príma Főzőverseny Halas főételek kategóriában a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál döntős helyszínén értem el.

Címlapról ajánljuk

További cikkek