A hét szakácsa: Margó

Eheti kiemelt szakácsunk, Margó csak felnőttkorában kedvelte meg a sütés-főzést, de akkor annál inkább! Most kecskeméti konyhájában készíti a szebbnél szebb finomságokat.

Nem mindig gondoltam úgy, hogy a sütés-főzés szórakoztató dolog, más dolgokban sokkal szívesebben éltem ki a kreativitásom! Ahogy telt múlt az idő, megváltoztak a dolgok, szívesen sütögettem, örömet okozott, ha egy-egy pitém nemcsak finomra, de csinosra is sikeredett.

Margó szakács

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy tortát díszítek, kekszet csomagolok, tésztavirágot készítek egy kalács tetejére, vagy tündértortát tervezek egy jegyzetfüzet lapjára…

Ezeket olvastad már?

Sok örömet ad, hogy a családom, barátaim, kedves ismerőseim szeretik a főztömet, az, hogy „megelőlegzik” nekem a bizalmukat, és még kóstolás előtt azt mondják: "Ez biztosan finom lesz!"

Ezeket olvastad már?

Köszönöm, hogy a hét szakácsa lehettem Nálatok, kicsit meg is szeppentem, de nagyon nagy örömet okoztatok! Hálás vagyok mindenkinek, aki megosztja velünk kipróbált receptjeit, jó ide jönni, jó innen meríteni!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek