A hét szakácsa: Margó

Eheti kiemelt szakácsunk, Margó csak felnőttkorában kedvelte meg a sütés-főzést, de akkor annál inkább! Most kecskeméti konyhájában készíti a szebbnél szebb finomságokat.

Nem mindig gondoltam úgy, hogy a sütés-főzés szórakoztató dolog, más dolgokban sokkal szívesebben éltem ki a kreativitásom! Ahogy telt múlt az idő, megváltoztak a dolgok, szívesen sütögettem, örömet okozott, ha egy-egy pitém nemcsak finomra, de csinosra is sikeredett.

Margó szakács

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy tortát díszítek, kekszet csomagolok, tésztavirágot készítek egy kalács tetejére, vagy tündértortát tervezek egy jegyzetfüzet lapjára…

Ezeket olvastad már?

Sok örömet ad, hogy a családom, barátaim, kedves ismerőseim szeretik a főztömet, az, hogy „megelőlegzik” nekem a bizalmukat, és még kóstolás előtt azt mondják: "Ez biztosan finom lesz!"

Ezeket olvastad már?

Köszönöm, hogy a hét szakácsa lehettem Nálatok, kicsit meg is szeppentem, de nagyon nagy örömet okoztatok! Hálás vagyok mindenkinek, aki megosztja velünk kipróbált receptjeit, jó ide jönni, jó innen meríteni!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...