Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: Annamo

E heti kiemelt szakácsunk Annamo, alias Annamária három gyermeket terelget. Kiskora óta kedvenc helye a konyha, melyet nagymamájához hasonlóan ő is pezsgő élettel tölt meg.

A konyhai teendők, a főzés szeretetét még otthonról, a szülői, nagyszülői házból hoztam. Anyukám és a nagymamám nagyon sok mindenre megtanított, így az alapok megvoltak ahhoz, hogy önálló háztartást, konyhát vezessek.

Süti és kenyér Annamária sütőjéből

Mikor férjhez mentem, még nem tudtam főzni, de az azóta eltelt 18 év alatt sikerült megtanulnom egyet s mást. Jelenleg három gyermekemet terelgetem, a család logisztikáját szervezem, de azért jut időm a hobbimra is: néhány éve útjára indítottam saját internetes blogomat, mely iránt az érdeklődés minden várakozásomat felülmúlta.

Leves és főzelék Annamo ajánlásával

Elsősorban a hagyományos magyar konyhát kedvelem, de nagyon szívesen kísérletezek új ízekkel, technikákkal. Rendkívül szórakoztató játék számomra, hogy filmekben szereplő ételeket rekonstruáljak, elkészítsek a saját ízlésemre. Így született meg többek között Hetty néni legendás áfonyapitéje a Váratlan Utazásból, vagy a különleges Lembas kenyér a Gyűrűk Urából.

Húsos ételek Annamáriától

Emellett nagyon fontos számomra a csecsemők, kisgyermekek egészséges, változatos táplálkozása – ezt mint bölcsődei kisgyermeknevelő is küldetésemnek érzem. Szívesen segítek kezdő édesanyáknak tanácsokkal, receptekkel.

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!