A hét gasztrobloggere: Kama Suflé

Kama Suflé szakácsunk gasztroerotikus blogot vezet. Ezt a citromos borjúszeletet kifejezetten a Nosalty olvasóinak készítette. Ismerjétek meg!

Már kiskoromban együtt gyúrtam a tésztát a konyhában édesanyámmal. Tőle a hagyományos magyar ételeket, míg édesapámtól a nemzetközi konyharemekeket, a különleges alapanyagokat és a minőséghez való ragaszkodást tanultam. Így a főzés szeretete régóta az életem fontos részét képezi. Számomra felér egy terápiával, amikor a mindennapok problémáiból úgy tudok kikapcsolni, hogy mindeközben kreatív, alkotó tevékenységet végezhetek. Az elkészült alkotás útján pedig kifejezhetem mások iránti szeretetemet, gondoskodásomat.

Citromos borjúszelet parmezánmorzsás zöldbabbal és salátatekerccsel recept

Közel 6 éve, hogy úgy éreztem, receptjeimet meg kell osztanom az internet közönségével is, ehhez pedig a NoSalty igényes felülete nyújtott segítséget. Másfél éve pedig Kama Suflé néven elindítottam a saját blogomat, ami az ország első – és talán mostanáig egyetlen - gasztroerotikus blogja lett.

Citromos borjú szelet - salátatekercs készítése

Ahogy a névadó indai szerelemkönyvben sem pusztán a szexualitás (az aktus) a téma, úgy a blogomon is gyakran fordul elő, hogy párkapcsolati kérdésekkel, a nőiesség, önbizalom és az élet egy-egy nagy kérdésével foglalkozom, boncolgatom azokat.

Citromos borjúszelet - alapanyagok

A NoSalty számára készített receptemet úgy alkottam meg, hogy az egyesítse mindazt, amit számomra a tavasz jelent. A hirtelen sütött sovány húst zamatos citrommal ízesítettem, mellé az első idényzöldségekből színes salátát és zsenge zöldbabot készítettem ropogós-sajtos morzsával. A receptben a különböző textúrák mellett jól érződnek a zöldségek ízei, nem nyomja el semmilyen erős fűszer vagy más alapanyag, amit érzünk az csupán a föld, amelyben növekedtek, és az első tavaszi napfénysugarak éltető melege. Könnyű fogás, amely tele van vitaminnal és ásványi anyaggal, hogy a hosszú tél után lemerült készleteinket feltöltsük.

Kama Suflé szakácsprofilját itt találjátok

Még több Kama Suflé receptet itt találtok

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...