A hét gasztrobloggere: Kama Suflé

Kama Suflé szakácsunk gasztroerotikus blogot vezet. Ezt a citromos borjúszeletet kifejezetten a Nosalty olvasóinak készítette. Ismerjétek meg!

Már kiskoromban együtt gyúrtam a tésztát a konyhában édesanyámmal. Tőle a hagyományos magyar ételeket, míg édesapámtól a nemzetközi konyharemekeket, a különleges alapanyagokat és a minőséghez való ragaszkodást tanultam. Így a főzés szeretete régóta az életem fontos részét képezi. Számomra felér egy terápiával, amikor a mindennapok problémáiból úgy tudok kikapcsolni, hogy mindeközben kreatív, alkotó tevékenységet végezhetek. Az elkészült alkotás útján pedig kifejezhetem mások iránti szeretetemet, gondoskodásomat.

Citromos borjúszelet parmezánmorzsás zöldbabbal és salátatekerccsel recept

Közel 6 éve, hogy úgy éreztem, receptjeimet meg kell osztanom az internet közönségével is, ehhez pedig a NoSalty igényes felülete nyújtott segítséget. Másfél éve pedig Kama Suflé néven elindítottam a saját blogomat, ami az ország első – és talán mostanáig egyetlen - gasztroerotikus blogja lett.

Citromos borjú szelet - salátatekercs készítése

Ahogy a névadó indai szerelemkönyvben sem pusztán a szexualitás (az aktus) a téma, úgy a blogomon is gyakran fordul elő, hogy párkapcsolati kérdésekkel, a nőiesség, önbizalom és az élet egy-egy nagy kérdésével foglalkozom, boncolgatom azokat.

Citromos borjúszelet - alapanyagok

A NoSalty számára készített receptemet úgy alkottam meg, hogy az egyesítse mindazt, amit számomra a tavasz jelent. A hirtelen sütött sovány húst zamatos citrommal ízesítettem, mellé az első idényzöldségekből színes salátát és zsenge zöldbabot készítettem ropogós-sajtos morzsával. A receptben a különböző textúrák mellett jól érződnek a zöldségek ízei, nem nyomja el semmilyen erős fűszer vagy más alapanyag, amit érzünk az csupán a föld, amelyben növekedtek, és az első tavaszi napfénysugarak éltető melege. Könnyű fogás, amely tele van vitaminnal és ásványi anyaggal, hogy a hosszú tél után lemerült készleteinket feltöltsük.

Kama Suflé szakácsprofilját itt találjátok

Még több Kama Suflé receptet itt találtok

Címlapról ajánljuk

További cikkek