A hét gasztrobloggere: Kama Suflé

Kama Suflé szakácsunk gasztroerotikus blogot vezet. Ezt a citromos borjúszeletet kifejezetten a Nosalty olvasóinak készítette. Ismerjétek meg!

Már kiskoromban együtt gyúrtam a tésztát a konyhában édesanyámmal. Tőle a hagyományos magyar ételeket, míg édesapámtól a nemzetközi konyharemekeket, a különleges alapanyagokat és a minőséghez való ragaszkodást tanultam. Így a főzés szeretete régóta az életem fontos részét képezi. Számomra felér egy terápiával, amikor a mindennapok problémáiból úgy tudok kikapcsolni, hogy mindeközben kreatív, alkotó tevékenységet végezhetek. Az elkészült alkotás útján pedig kifejezhetem mások iránti szeretetemet, gondoskodásomat.

Citromos borjúszelet parmezánmorzsás zöldbabbal és salátatekerccsel recept

Közel 6 éve, hogy úgy éreztem, receptjeimet meg kell osztanom az internet közönségével is, ehhez pedig a NoSalty igényes felülete nyújtott segítséget. Másfél éve pedig Kama Suflé néven elindítottam a saját blogomat, ami az ország első – és talán mostanáig egyetlen - gasztroerotikus blogja lett.

Citromos borjú szelet - salátatekercs készítése

Ahogy a névadó indai szerelemkönyvben sem pusztán a szexualitás (az aktus) a téma, úgy a blogomon is gyakran fordul elő, hogy párkapcsolati kérdésekkel, a nőiesség, önbizalom és az élet egy-egy nagy kérdésével foglalkozom, boncolgatom azokat.

Citromos borjúszelet - alapanyagok

A NoSalty számára készített receptemet úgy alkottam meg, hogy az egyesítse mindazt, amit számomra a tavasz jelent. A hirtelen sütött sovány húst zamatos citrommal ízesítettem, mellé az első idényzöldségekből színes salátát és zsenge zöldbabot készítettem ropogós-sajtos morzsával. A receptben a különböző textúrák mellett jól érződnek a zöldségek ízei, nem nyomja el semmilyen erős fűszer vagy más alapanyag, amit érzünk az csupán a föld, amelyben növekedtek, és az első tavaszi napfénysugarak éltető melege. Könnyű fogás, amely tele van vitaminnal és ásványi anyaggal, hogy a hosszú tél után lemerült készleteinket feltöltsük.

Kama Suflé szakácsprofilját itt találjátok

Még több Kama Suflé receptet itt találtok

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.