A hét bloggere: bohémlélek

Eheti kiemelt bloggerünk a NoSalty oldalán Kókuszos_Lány-ként regisztrált. Most egy európaiak számára vicces nevü finomságot: chimichanga-t hozott. Készítsétek el!

Amikor felkértek erre a megtisztelő feladatra, egyszerűen fogalmam sem volt, mivel is állhatnék elő. Mindig próbálok inspirációt keresni képek formájában, és legtöbbször be is jön. Természetesen általában nem csak egy ötlet fordul meg a fejemben, és ilyenkor jön az, hogy oké-oké, na de most akkor melyik legyen?

Almás-fahéjas Chimichanga recept

Egy mexikói ételt választottam, ami nem hagyományos, mivel ez édes verzió. Chimichanga-t készítettem, mert vicces a neve is. Ki tudná komolyan kimondani ezt a szót? Csak mondjátok ki háromszor hangosan - ugye milyen dallamos?

Almás-fahéjas Chimichanga recept

Az emberek többsége most arra gondol, mi is lehet ez a Chimichanga, és vajon minek írja le többször egymás után ez a bolond nőszemély. Mondom én, hogy vicces!

Almás-fahéjas Chimichanga recept

Gyors és egyszerű édességet szerettem volna, ami nem hétköznapi, és remélem, ki is fogjátok próbálni!Kókuszos_Lány blogját itt találodKókuszos_Lány receptért kattints ide

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.