A hét bloggere: bohémlélek

Eheti kiemelt bloggerünk a NoSalty oldalán Kókuszos_Lány-ként regisztrált. Most egy európaiak számára vicces nevü finomságot: chimichanga-t hozott. Készítsétek el!

Amikor felkértek erre a megtisztelő feladatra, egyszerűen fogalmam sem volt, mivel is állhatnék elő. Mindig próbálok inspirációt keresni képek formájában, és legtöbbször be is jön. Természetesen általában nem csak egy ötlet fordul meg a fejemben, és ilyenkor jön az, hogy oké-oké, na de most akkor melyik legyen?

Almás-fahéjas Chimichanga recept

Egy mexikói ételt választottam, ami nem hagyományos, mivel ez édes verzió. Chimichanga-t készítettem, mert vicces a neve is. Ki tudná komolyan kimondani ezt a szót? Csak mondjátok ki háromszor hangosan - ugye milyen dallamos?

Almás-fahéjas Chimichanga recept

Az emberek többsége most arra gondol, mi is lehet ez a Chimichanga, és vajon minek írja le többször egymás után ez a bolond nőszemély. Mondom én, hogy vicces!

Almás-fahéjas Chimichanga recept

Gyors és egyszerű édességet szerettem volna, ami nem hétköznapi, és remélem, ki is fogjátok próbálni!Kókuszos_Lány blogját itt találodKókuszos_Lány receptért kattints ide

Címlapról ajánljuk

További cikkek