Közeleg a foci EB, az egyik legizgalmasabb sportesemény. Baráti társaságok ülnek össze, hogy akár éjszakába nyúlóan is szurkoljanak a kedvenc focicsapatnak. Ilyenkor előkerülnek a jó előre behűtött sörök, és hihetetlen mennyiségű nassolnivaló is elfogy, a focit kevésbé kedvelő hölgyeknek pedig nem kevés fejtörést okoz, hogy ilyenkor mi kerüljön az asztalra. Nem mindegy ugyanis, hogy meccs közben mit esznek a focirajongók. A Bonduelle olyan egészséges finomságokat gyűjtött össze, amelyek feldobják a hangulatot, és akár maguk a férfiak is könnyen elkészíthetik őket.
A mexikói gorgonzolás kosárkák alig 15 perc alatt elkészíthetők, a barátok körében garantált velük a siker, ahogy a különböző fűszerezésű humuszvariációkkal is. A sült csicseriborsó-salátátpedig az egész társaságnak ajánljuk!
A babos pogácsa elkészítése kicsit időigényes, de megéri, mert igazán különleges, laktató finomság - minden bizonnyal repetázni fognak belőle a barátok.
A babnál maradva ajánljuk még: aranchini mexikói módra és a szószos babos töltött paprika.
A csicseriborsósés a duplán kukoricás lepény tejföllel,valamint a fűszeres kukoricafasírt ízletes meccskísérő a nap bármelyik szakában.
A kukoricakonzervből ugyanakkor húsgombócés fűszeres krém is készíthető, előbbit paradicsomszósszal vagy tejföllel, utóbbit zöldségrudakkal javasoljuk tálalni.
A kiadós chilis-kukoricás-húsos pitét inkább meccs utánra ajánljuk, fogyasztása után újult erővel, még jobb hangulatban folytatódhat a szurkolás.
De ha nincs idő egy-egy finomság elkészítésére, akkor csak kapjunk elő a hűtőből vagy a kamrapolcról egy Bonduelle-konzervet, és már kezdődhet is a szurkolás. A válogatott alapanyagokból készült, tartósítószermentes, kiváló minőségű Bonduelle-konzervek ugyanis önmagukban is fogyasztható, ízletes csemegék. A szószos babok például 5 különböző ízben elérhetők, hidegen vagy melegítve, vagy akár csak úgy, egyenesen a konzervből kanalazva is finomak!
Kellemes szurkolást, egészséges falatozást kíván a Bonduelle, a zöldségek specialistája!