Egészséges, inspiráló nassolnivalók a foci EB-re!

Gyorsan elkészíthető sajtos kosárkák és humuszvariációk, időigényesebb babos pogácsa és töltött paprika, megannyi izgalmas finomság! Itt jön a nasiajánlat a foci EB-re. (x)

Közeleg a foci EB, az egyik legizgalmasabb sportesemény. Baráti társaságok ülnek össze, hogy akár éjszakába nyúlóan is szurkoljanak a kedvenc focicsapatnak. Ilyenkor előkerülnek a jó előre behűtött sörök, és hihetetlen mennyiségű nassolnivaló is elfogy, a focit kevésbé kedvelő hölgyeknek pedig nem kevés fejtörést okoz, hogy ilyenkor mi kerüljön az asztalra. Nem mindegy ugyanis, hogy meccs közben mit esznek a focirajongók. A Bonduelle olyan egészséges finomságokat gyűjtött össze, amelyek feldobják a hangulatot, és akár maguk a férfiak is könnyen elkészíthetik őket.

A mexikói gorgonzolás kosárkák alig 15 perc alatt elkészíthetők, a barátok körében garantált velük a siker, ahogy a különböző fűszerezésű humuszvariációkkal is. A sült csicseriborsó-salátátpedig az egész társaságnak ajánljuk!

A babos pogácsa elkészítése kicsit időigényes, de megéri, mert igazán különleges, laktató finomság - minden bizonnyal repetázni fognak belőle a barátok.

A babnál maradva ajánljuk még: aranchini mexikói módra és a szószos babos töltött paprika.

A csicseriborsósés a duplán kukoricás lepény tejföllel,valamint a fűszeres kukoricafasírt ízletes meccskísérő a nap bármelyik szakában.

Kukoricás húsgombóc

A kukoricakonzervből ugyanakkor húsgombócés fűszeres krém is készíthető, előbbit paradicsomszósszal vagy tejföllel, utóbbit zöldségrudakkal javasoljuk tálalni.

A kiadós chilis-kukoricás-húsos pitét inkább meccs utánra ajánljuk, fogyasztása után újult erővel, még jobb hangulatban folytatódhat a szurkolás.

De ha nincs idő egy-egy finomság elkészítésére, akkor csak kapjunk elő a hűtőből vagy a kamrapolcról egy Bonduelle-konzervet, és már kezdődhet is a szurkolás. A válogatott alapanyagokból készült, tartósítószermentes, kiváló minőségű Bonduelle-konzervek ugyanis önmagukban is fogyasztható, ízletes csemegék. A szószos babok például 5 különböző ízben elérhetők, hidegen vagy melegítve, vagy akár csak úgy, egyenesen a konzervből kanalazva is finomak!

Kellemes szurkolást, egészséges falatozást kíván a Bonduelle, a zöldségek specialistája!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek