Egészséges étel, egészséges élet

Ha egészségesebb életre vágysz, először az étkezéseden kell változtatnod! De a kielégítő étrend nem minden, nagyon fontos a rendszeres testmozgás és a szellemi-lelki fittség is!

Mit együnk vacsorára?

Úgy vacsorázz, mint a koldus – tartja a mondás. Ennek ellenére ne elégedj meg akármivel lefekvés előtt, a vacsorád legyen egészséges, de gyorsan elkészíthető és gyorsan felfalható is.

Egészséges, gyors vacsora >>

5 vacsora téli mélabú ellen >>

Klasszikus duó: paprika és paradicsom

Bár a legfinomabb zöldségek nyáron teremnek, de nem csak a kánikulában érdemes az örök páros tagjait fogyasztani! A vitamindús paprikák és paradicsomok azonban tél derekán is elérhetők, érdemes belőlük csemegézni.

Finom falatok paprikából, paradicsomból >>

Maradj fitt télen is >>

Ébreszd fel a vágyat!

Szeretnéd felforrósítani a hálószobai hangulatot? Fűszerezd a vacsorát egy csipetnyi lestyánnal, chilivel vagy gyömbérrel, és csodálatos érzéki élmények várnak majd rád!

Vágykeltő fűszerek >>

Vágykeltő vacsorák romantikázáshoz >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.