5 vacsora téli mélabú ellen

Indítsuk el az újabb hetet! Most már nyakig benne vagyunk a januárban, talán ismét fellelkesülünk a főzés gondolatától, miután az év végén minden lehetséges variációban készítettünk fogásokat. Újra itt a vacsoramenü, mely továbbra is egyszerű, gyors finomságokkal hivatott megkönnyíteni a hétköznapi estéket!

{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%20t%C3%A9li%20m%C3%A9lab%C3%BA%20ellen!, 0,1,2,3,4 }

Csütörtökre egy fokhagymás-tejes tökfőzeléket választunk, a szerdai császármorzsázás után egy levezető fogás esik a legjobban, így feltétet sem ajánlunk hozzá, de aki képtelen elképzelni a főzeléket mondjuk fasírt nélkül, az persze süssön pár húspogácsát mellé. Péntekre édeskömény-salátával készülünk: télen is oda kell figyelni, hogy nyers zöldségek is jussanak a szervezetünkbe, a testünk és az egészségünk legfontosabb őrei ők! Szokatlan, ugyanakkor ellenállhatatlan ízkombinációt alkothatunk majd a narancs és az édeskömény házasításával.

Pogácsára fel! >>

Finom falatok a sípályák mellől >>

Süss otthon kenyeret! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

6 tipp a tényleg finom töltött padlizsánhoz

Sokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.

Lakos Benedek