Csajok! Egy fagyi, ami megért minket!

A premenstruációs nyűgök között vergődő nőknek alkotta meg a 21 éves amerikai Parker Jones grafikuslány a tökéletesen empatikus fagylaltot. Én megkóstolnám!

„A fagyi, ami megért téged"

Mindjárt megjön? Egy igazi pokróc vagy? Fáj a fejed? Vagy fáj mindened?

Érzed te is, ezen bizony csak egy isteni fagyi segíthet!

Parker Jones, amerikai grafikuslány megalkotta a premenstruációs szindróma kezelésére való tökéletes fagylalt(-designt): „A fagyi, ami megért téged" szlogennel.

Háromféle ízt képzelt el:

Még kell egy kicsi" - mentolos-csokisat:

„Még kell egy kicsi" - mentolos-csokis

Tartsd magad távol tőlem" - csokis-mogyorós-pillecukrosat:

„Tartsd magad távol tőlem" - csokis-mogyorós-pillecukros

és „Úgy érzem, meghalok" - epres változatot:

„Úgy érzem, meghalok" - epres

A teljes mértékben empatikus csomagolás hűen tükrözi a nők érzéseit:

1. nap - „épphogy csak elkezdődött"

2. nap - „közeleg a Pokol"

3. nap - „innen már nincs visszaút"

4. nap - „már csak pár nap"

5. nap - „édes Istenem, legyen már vége"

6. nap - „légyszi, mondd, hogy vége"

7. nap - „édes megkönnyebbülés"

A teljes mértékben empatikus csomagolás hűen tükrözi a nők érzéseit

Ez aztán népszerű termék lenne, reméljük valaki lecsap az ötletre! Szerintem egyébként nem csak a nők, de a pasik is hálásak lennének érte...

(via behance.net/parker_jones)

(fotók: Parker Jones)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...