Popcorn, elefánt és grillcsirke! Mi az?

Victor Nunes portugál művész csak nemrég tűnt fel az egyik legismertebb közösségi portálon, de munkái mára egyre több internetes oldalon köszönnek vissza.

Január 12-e óta több mint 2.000 követőre tett szert - nem véletlenül, hiszen lenyűgöző az az ötletgazdagság, ami képeit jellemzi.

Nunes a műalkotásokhoz mindennapi tárgyakat és ételeket használ fel, emellett pedig páratlan kézügyességét is kamatoztatja. Csak előkapja a vázlatfüzetét, rátesz egy pattogatott kukoricát, diót, kávéscsészét, rajzolgat, firkálgat, miközben létrehozza remekműveit - alkotásait a 'bizarr' és a 'komikus' jegyekkel jellemezhetnék leginkább.

Ki gondolta volna, hogy bonbonokból ilyen remek fejfedőket lehet készíteni? Tálalásnak sem utolsó!

Ennek a képnek az egyszerűségében rejlik a titka: két pekándió,egy pár ceruzavonal, és kész is a papagáj - lenyűgöző asszociáció!

Gondoltad volna? Emberi agy, grillcsirke, Chewbacca-szerű ikerpár, oroszlán, szárny, és még számtalan egyéb ötlet megvalósítható egy szem dióbélből!

Nunes-nek egyébként nem ez az egy hasonló hóbortja van: többek között tányérra fest folyadékokkal, kávéval, csokikrémmel, de megmintáz fagylaltot, ilyen-olyan krémeket, sőt banánból is farag különböző figurákat.

További képeket itt találtok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 krumplis ragu, ami nyáron sem terheli a gyomrot

A burgonya elsősorban úgy él a fejünkben, mint egy szénhidrátdús, elnehezítve laktató alapanyag, pedig belőle is főzhetünk olyan ragukat, egytálételeket, amelyek könnyedebbek. Például az alábbi krumplis ragukat.