Popcorn, elefánt és grillcsirke! Mi az?

Victor Nunes portugál művész csak nemrég tűnt fel az egyik legismertebb közösségi portálon, de munkái mára egyre több internetes oldalon köszönnek vissza.

Január 12-e óta több mint 2.000 követőre tett szert - nem véletlenül, hiszen lenyűgöző az az ötletgazdagság, ami képeit jellemzi.

Nunes a műalkotásokhoz mindennapi tárgyakat és ételeket használ fel, emellett pedig páratlan kézügyességét is kamatoztatja. Csak előkapja a vázlatfüzetét, rátesz egy pattogatott kukoricát, diót, kávéscsészét, rajzolgat, firkálgat, miközben létrehozza remekműveit - alkotásait a 'bizarr' és a 'komikus' jegyekkel jellemezhetnék leginkább.

Ki gondolta volna, hogy bonbonokból ilyen remek fejfedőket lehet készíteni? Tálalásnak sem utolsó!

Ennek a képnek az egyszerűségében rejlik a titka: két pekándió,egy pár ceruzavonal, és kész is a papagáj - lenyűgöző asszociáció!

Gondoltad volna? Emberi agy, grillcsirke, Chewbacca-szerű ikerpár, oroszlán, szárny, és még számtalan egyéb ötlet megvalósítható egy szem dióbélből!

Nunes-nek egyébként nem ez az egy hasonló hóbortja van: többek között tányérra fest folyadékokkal, kávéval, csokikrémmel, de megmintáz fagylaltot, ilyen-olyan krémeket, sőt banánból is farag különböző figurákat.

További képeket itt találtok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek