Bogyós bokrod van? Nyár végi tippek, hogy jövőre roskadozzon a gyümölcstől

Az augusztus vége és szeptember eleje kritikus időszak a bogyós bokrok számára: most tudjuk megtenni a legtöbbet a következő év bő terméséért.

A nyár vége és az ősz eleje fordulópont a bogyós bokrok életében. Ebben az időszakban gyűjtik össze azt a tápanyag- és energiamennyiséget, amelyből a következő évi hajtások és bogyók fejlődnek. Ha most figyelmesen és tudatosan gondozod a málnát, ribizlit, egrest vagy áfonyát, akkor nemcsak a télre készíted fel őket, hanem egyben megalapozod a jövő évi gazdag termést is. Néhány apró, de tudatos lépéssel sokszorosát hozhatják a bogyós bokraink annak, amit elhanyagolt állapotban adnának.

Kattints a képre, hogy megtudd, milyen lépéseket érdemes megtenned a bogyós bokraid érdekében, nyár végén!

Receptajánló:

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...