3 másodperc alatt rántják a garnélát!

Nézd meg a saját szemeddel, hogyan lehet egy adag friss garnélát 3 másodperc alatt kirántani - csak egy gombnyomásra. Mielőtt hitetlenkednél, elmondjuk: ez valóság!

Már 15 millióan nézték meg a YouTube-on azt az egyperces videót, amin két japán nő egy high tech főzőkészülék segítségével mutatja be, hogy rántják ki 3 másodperc alatt a garnéláikat. A félelmetes fegyvernek tűnő gépezet gombnyomásra lövi ki a garnélarákokat, amik a detonáció alatt nagy sebességgel repülnek át az útjukba kerülő lisztfelhőn, a tojássárgája-zuhanyon és a zsemlemorzsaviharon, majd a stratégiai leszállás előtt egy lángcsóvát keresztezve pottyannak a tányérra.

A lélegzetelállító videó szinte 3 másodperc alatt körbejárta a világhálót. Az Elite Daily szerint a kisfilmet eredetileg egy vezeték nélküli adatátviteli csomag reklámjaként készítették Japánban.

Láttad már?

Élő adásban gyulladt ki a konyha - VIDEO!

(via DesignTaxi)

Hozzászólások (1)

3masmama

De jóíz?t nevettem...

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek