3 másodperc alatt rántják a garnélát!

Nézd meg a saját szemeddel, hogyan lehet egy adag friss garnélát 3 másodperc alatt kirántani - csak egy gombnyomásra. Mielőtt hitetlenkednél, elmondjuk: ez valóság!

Már 15 millióan nézték meg a YouTube-on azt az egyperces videót, amin két japán nő egy high tech főzőkészülék segítségével mutatja be, hogy rántják ki 3 másodperc alatt a garnéláikat. A félelmetes fegyvernek tűnő gépezet gombnyomásra lövi ki a garnélarákokat, amik a detonáció alatt nagy sebességgel repülnek át az útjukba kerülő lisztfelhőn, a tojássárgája-zuhanyon és a zsemlemorzsaviharon, majd a stratégiai leszállás előtt egy lángcsóvát keresztezve pottyannak a tányérra.

A lélegzetelállító videó szinte 3 másodperc alatt körbejárta a világhálót. Az Elite Daily szerint a kisfilmet eredetileg egy vezeték nélküli adatátviteli csomag reklámjaként készítették Japánban.

Láttad már?

Élő adásban gyulladt ki a konyha - VIDEO!

(via DesignTaxi)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek