125%-os látásélesség? Hogyan?

Sasszemkezeléssel jobb látásélességet nyerhet, mint ami szemüveggel, kontaktlencsével, hagyományos lézerrel elérhető, vagy akár amivel a született jól látók rendelkeznek! (X)

100% a normális látású ember látásélessége. 10% általában a szemüvegesek látásélessége, amelyet az optometristák szemüveggel vagy kontaktlencsével 100%-ra igyekeznek korrigálni. Azonban nagyon sokan szemüvegben sem látnak 100%-ot. Aki két szemmel 80%-os látásélességű, „szemüveg nélkül vezethet”. A legtöbb sasszemű azonban 125%-os látásélességű. Nézze meg, hogyan láthat Sasszemkezelés után!

A látásjavító lézerkezelés eredménye elsősorban a kiinduló dioptriáktól, a rejtett fénytörési hibáktól, és azok pontos feltérképezésétől függ. A korszerű szemészeti műszerpark mellett - melyek páciensenként mért adatait betáplálják a lézerekbe - kiemelten fontos a legkorszerűbb lézerek alkalmazása.

Az Optik-Med Sasszemklinika elsőként hozott Magyarországra olyan szemészeti műszert, amellyel a rejtett fénytörési hibák is mérhetők. Továbbá a Sasszemklinika műtőjében Magyarországon egyedülállóan három különböző csúcstechnológiájú lézer működik, hogy több problémára is személyre szabott megoldást tudjanak nyújtani. 75.000 elvégzett kezeléssel a hátuk mögött a legnagyobb lézeres látásjavító tapasztalattal rendelkeznek az országban.

Az egyéni várható látásélességet egy fájdalommentes alkalmassági vizsgálat után tudhatja meg, amelyonline jelentkezés esetén INGYENES.

Legyen Ön is sasszemű!

Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Hozzászólások (3)

Törölt felhasználó

"Az egyéni várható látásélességet egy fájdalommentes alkalmassági vizsgálat után tudhatja meg, amely ." Az istenért az igénytelenségnek is legyen már egy határa! Mellesleg szar reklám az olyan ahol még a szövegre sem figyelnek. Majd pont a szemem épségét kockáztatom ilyen céggel ami egy pr szöveget nem képes kiadni megfelel?en.

gycsi

Fekete macska, "Az egyéni várható látásélességet egy fájdalommentes alkalmassági vizsgálat után tudhatja meg, amely online jelentkezés esetén INGYENES." Mi ezzel a gond?

TomChee

A dátumot meg senki nem nézte :P :D

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek