Tárkonyos-sárgarépás-chilis zöldborsóleves nokedlivel recept

Tárkonyos-sárgarépás-chilis zöldborsóleves nokedlivel
Tárkonyos-sárgarépás-chilis zöldborsóleves nokedlivel
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A friss zöldborsóra még várni kell, így be kell érnünk a mélyhűtöttel. De azért a borsó mégis a hőn áhított tavaszt idézi.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves, borsóleves galuskával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a felszeletelt répát, majd beletesszük a borsót is. Teszünk hozzá egy kevés lisztet, megszórjuk paprikával, borssal, tárkonnyal, s felengedjük vízzel. Morzsolunk bele húsleveskockát, apróra vágott chilipaprikát. Főzzük.
  2. Elkészítjük a nokedli tésztáját, beleszaggatjuk a levesbe.
  3. Tálaláskor szedünk egy tányérba a levesből, kanalazunk rá tejfölt, rakunk rá egy chilit.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 786
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

725