Puding napocska recept

Puding napocska
Puding napocska
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy kis derűt vittem a puding tálalásába. :)

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vaníliapuding, gyümölcsös puding, formapuding
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackot lecsepegtetjük, és vékony szeletekre vágjuk.
  2. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, majd vízzel kiöblített tálba öntjük, és hagyjuk kihűlni.
  3. Egy tálcára borítjuk, és körberakjuk kompóttal. Meggyből lesz a szeme és tortadarából a szája. :)
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 706
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
996 recept
hirdetés

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

edina802
edina802 cs, 2012-04-05 20:35

Nagyon ötletes! (bár én először kis oroszlánt láttam benne :) )

377