hozzászólások

leírás

A megy savanykás ízű bogyós gyümölcs. Magas vitamin és ásványianyag tartalma miatt igen egészséges. Vízhajtó és emésztéssegítő hatású. A legtöbb meggyet nyersen, vagy süteményekben fogyasztjuk, de a belőle készült bor, pálinka, lekvár és befőtt is nagyon finom. A meggybefőtt meggyből és cukorból készül, de variálható más gyümölcsökkel is. A befőttet felhasználhatjuk süteményekhez, szószokhoz, gyümölcslevesekhez.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Meggybefőtt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!