r
Nosalty Logó

Mogyorós Cake Pop

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dávid
Mogyorós Cake Pop
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A csokibevonathoz

A mázhoz

A díszítéshez

Összesen 479 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A csokibevonathoz

A mázhoz

A díszítéshez

Összesen 4308 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A csokibevonathoz

A mázhoz

A díszítéshez

Összesen 412 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    26.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.7 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    161 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 479 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.7 g

Zsír

  • Összesen
    241.3 g
  • Telített zsírsav
    127 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    619 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2230 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    514 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    301 mg
  • Foszfor
    907 mg
  • Nátrium
    398 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    510.7 g
  • Cukor
    384 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    141 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1449 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1419 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    358 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    302 micro
Összesen 4308 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 15% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.9 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 412 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A csokibevonathoz

A mázhoz

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A vajat a cukorral habosra verjük.
  2. Hozzáadjuk a vajas keverékhez a tojást, és jól eldolgozzuk.
  3. A masszához szitáljuk a lisztel elkevert sütőport, a tejet és a vanília kivonatot, és összedolgozzuk a tésztát.
  4. A kikevert tésztához hozzákeverjük a durvára darált mogyorót.
  5. A sütőt előmelegítjük 160 fokra, ezalatt megtöltjük a forma alját a tésztával.
  6. Ha minden lukat megtöltöttünk, rátesszük a sütőforma tetejét gondosan ügyelve arra, hogy jól záródjon!
  7. 20 perc alatt készre sütjük a sütigolyókat.
  8. A csokoládé bevonathoz az étcsokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót.
  9. A cukormázhoz a tojásfehérjét jól eldolgozzuk a porcukorral.
  10. A pálcikára szúrt sütigolyókat bevonjuk csokoládé- illetve cukormázzal, majd beleállítjuk a sütőforma lukacsos részébe száradni.
  11. Tetszés szerint csoki reszelékkel, dekorcukorral díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 324
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 25
  • Össznézettség: 47275
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Új trend hódít a gasztronómiában, a macaron után 2013 előreláthatólag a cake pop éve lesz. Az alaprecept változatos formában elkészíthető, díszítésének pedig csak képzeletünk szabhat határokat. A recept elkészítéséhez a NoSalty Webshopban megtalálható sütinyalókat készítőt használtam.

Hozzávalók

A tésztához

A csokibevonathoz

A mázhoz

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek