r
Nosalty Logó

Kráter süti tejfölmázasan

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Tomatotree
Kráter süti tejfölmázasan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Összesen 449 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Összesen 5355 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Összesen 204 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    647.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.6 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 449 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    109.1 g

Zsír

  • Összesen
    236.4 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1376 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7766.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    2715 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    2555 mg
  • Nátrium
    2021 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    691.7 g
  • Cukor
    387 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    592.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1118 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    973 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    135 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1534 micro
Összesen 5355 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    299.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 204 Kcal

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Elkészítés

A pudinghoz

  1. A tejből és a pudingporokból megfőzzük a vaníliapudingot, ha besűrűsödött hozzáadjuk a cukrot (így sose tapad le!) és félretesszük hűlni.
  2. A 6 db tojássárgáját kikeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a tejet, az étolajat, a kakaóport, a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojások keményre felvert habját.
  3. Kivajazott, kilisztezett nagy tepsibe öntjük, és vizes kanállal a kihűlt pudingot egyenetlenül tetejére szaggatjuk.
  4. Ha a tűpróba szerint átsült, akkor a nagy pohár cukros tejfölt rákenjük a tésztára, és pár percre még visszatoljuk a sütőbe. Akkor jó, ha a tejfölt imitt-amott beissza, de alapvetően márványos hatású a teteje.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x40
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 25 alkalommal
  • Receptkönyvben: 123
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 14502
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 25.

Ajánló

A fotón a sülés befejezése előtti állapotban látható, amikor a tészta felét már cukros tejföl borítja.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kráter süti tejfölmázasan
Tomatotree 262 recept

Mottó: Könnyen, gyorsan, sokat!

Hozzávalók

A pudinghoz

A tésztához

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek