r
Nosalty Logó

Bűntudatmentes brownie

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Bűntudatmentes brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A browniehoz

A tetejére

Összesen 221 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A browniehoz

A tetejére

Összesen 884 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A browniehoz

A tetejére

Összesen 94 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    589.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    247 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    23 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    56 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    227 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 221 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41 g

Zsír

  • Összesen
    43.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    206 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2358.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    563 mg
  • Vas
    130 mg
  • Magnézium
    411 mg
  • Foszfor
    988 mg
  • Nátrium
    214 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.9 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    409.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    207 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    20 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    91 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    235 mg
  • Retinol - A vitamin:
    131 micro
  • α-karotin
    224 micro
  • β-karotin
    355 micro
  • β-crypt
    908 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    655 micro
Összesen 884 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    250.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    10 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    96 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 94 kcal

Hozzávalók

A browniehoz

A tetejére

Elkészítés

A browniehoz

  1. Egy turmixgépbe öntsük bele az összes hozzávalót, és (magas fokozaton) turmixoljuk kb. 1 percig, de leginkább addig, amíg teljesen sima állagú lesz, azaz a zabpehelydarabok eltűnnek.
  2. Egy kisebb (~18x28 cm) tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és öntsük rá óvatosan a meglehetősen folyékony masszát
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig süssük.
  4. Várjuk meg, amíg a sütemény kihűl, vágjuk szeletekre, és fogyasszuk magában, vagy kínáljunk hozzá egy kis kanálnyi görög joghurtot és eritrittel készített gyümölcsszószt.

A tetejére

  1. A joghurtot, az erythritolt és a megtiszttott mandarint keverjük el, a mandulapelyheket száraz seprnyőben pirítsuk meg és ezzel tálaljuk az édességet.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 866
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 78
  • Össznézettség: 90073
  • Feltöltés dátuma: 2016. december 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bizony, lehet kalóriaszegényen is készíteni!

Hozzávalók

A browniehoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek