Unod a gyereked? Ezzel a kajával tuti elüldözheted!

Van egy olyan kaja, amivel biztosan, hogy sikerül kikergetni a világból a gyerekedet - már persze, ha ez a célod.    

A kelbimbó - lehet ez furcsán hangzik -, de hihetetlenül népszerű az egészségtudatosan táplálkozók körében. Feltehetően éppen emiatt számtalan izgalmas elkészítési módját fundálták ki mostanában a gasztromegszállottak. Az édes-csípős szószba forgatott, ázsiai hangulatú megoldás mellett például a kakukkfüves-citromos-kenyérmorzsás verzió is finom Kárai Dávidtól.

Az amerikaiBrooklyn Whatevercég úgy döntött, egészen új nézőpontból közelíti meg ezt a divatzöldséget: savanyúságot készítenek belőle. A kézzel készített, tartósítószermentes termék mediterrán fűszerezést kapott: szárított oregano, tört chilipehely és egész fokhagymagerezdek kerülnek minden üvegbe.

A Delish szerint a végeredmény lenyűgöző lett, a savanyúságban friss, ropogós maradt a zöldség, az ízek pedig harmonikusak.

A felnőtteket valószínűleg le lehet nyűgözni ezzel az organikus savanyúsággal, de a legtöbb gyereket jó messzire el lehet vele üldözni - persze csak akkor, ha ez a célunk.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Gondoltad volna, hogy Kim Kardashian szokott főzni? Hihetetlen fogással lepte meg hétvégén a gyerekeit

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek