hozzászólások

leírás

(Lini semen)
A len (Linum usitatissimum L.) olajos magját már a Kr. e. 14. században is termelték és gyógyszerként használták. Az egyiptomi piramisokban talált leletek is azt bizonyítják, hogy nagy tiszteletben tartották ezt a növényt.
A lenmag gazdag növényi omega-3 zsírsavakban, fehérjékben, folsavban, magnéziumban, kalciumban, magas élelmi rost tartalmú.
Szórhatjuk kenyerekre, péksüteményekre, keverhetjük a tésztájukba, müzlinkbe. 
 

mikor vegyem

Bármikor megvásárolható.

hogyan tároljam

Saját csomagolásában, vagy jól záródó dobozban, száraz, hűvös helyen tároljuk.
Időnként érdemes rápillantani, mert magas olajtartalma miatt megavasodhat.

Lenmag alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!