Te tudod, milyen a jó lángos?

Indul a verseny, a Vénusz újra keresi Magyarország legjobb lángosozóját. Szavazz te is a kedvencedre!

A klasszikus és egyben örök kedvenc strandkaják sorában a lángosnak egy ideje bérelt helye van. A csábításnak nehéz ellenállni, főleg miután megéreztük a forró, frissen sütött lángos illatát, és ma már elég széles a választék a különféle töltött tésztáktól kezdve az édes találmányokig. A feltét ízlés dolga, de hogy milyen alapanyagokból készült az alap tészta, az korántsem mindegy.

Hiába egy közkedvelt magyar specialitás, mégis rengeteg rossz lángost lehet kóstolni: keményre sült, olajtól átitatott vagy éppen tömör, keletlen tésztásat. Éppen ezért – immár harmadik alkalommal – a Vénusz útjára indította a Lángos Voksot, amelyben Magyarország kedvenc lángosozóját keresik. Csak néhány kattintás, és máris szavazhatunk a szerintünk legjobbnak ítélt büfére, vagy éppen benevezhetjük azt.

A verseny végén a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó elnyeri a megtisztelő Vénusz kedvenc lángosozója 2014 címet, mely a büszkeségen túl 1000 liter Vénusz napraforgó-étolajat is jelent. És ha nyár, akkor strand, ha strand, akkor Balaton! Nem véletlen, hogy idén is lesz egy balatoni különdíj, akiket szintén ellátnak egy jókora adag olajjal az idei szezonra.

Persze szavazni is megéri, hiszen a verseny végén a Vénusz az érvényes szavazatot leadók között öt darab magasított falú sütőedényt sorsol ki.

A Lángos Voks verseny 2014. augusztus 17-ig tart.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek