Ezt ettétek márciusban

Kíváncsiak voltunk, mit szerettetek leginkább márciusban a NoSaltyn! Most nektek is bemutatjuk, melyek voltak a kedvenc húsételek, levesek, sütik, egytálételek, gasztrobloggerek és cikkek az oldalon!

Citrusos répatorta

Nem kérdés, hogy ha komolyabb fogások megfőzésére szánjátok el magatokat, akkor a hétköznapok gyors, húszperces mutatványain túl valóban megadjátok a módját és elsősorban a tradicionális húsételeket választjátok a receptgyűjteményünkből: a darált húsos alagút, a hideg hústál Helga konyhájából és a göcseji bundás hús első számú kedvencek voltak márciusban – ezek a kiadós fogások talán a rossz időnek is betudhatók.

A leveseknél sem alakult másképpen: az örök paradicsomleves betűtésztával, a gulyásleves, palócleves sokatok asztalára került az év harmadik hónapjában, de szintén talán a zimankós tavasznyitánynak tudható be, hogy a krémlevesek is szépen szerepeltek a versenyben. Egytálételeket illetően viszonylag állandónak mondható a népszerűségi lista: nagyon szeretitek a chilis babot, a krumplis ételeket, a brassóit és igen, még mindig kerestek a NoSaltyn töltöttkáposzta-recepteket is.

Gasztroblogger rovatunk legpozitívabban fogadott bejegyzése ÍzHuszár nevéhez kötődik – nőnap alkalmából epres mille-feuille-jel kápráztatott el titeket, cserébe, nektek köszönhetően, az egyik legkedveltebbé avanzsált a cikk. ÍzHuszár azóta is rendszeresen alkot a NoSalty hasábjain, fogadjátok szeretettel az írásait! Ízek és ötletek répatortáját, valamint a Csak mert szeretem bloggerének, Jankának füstölt kacsamelles bejegyzését is sokan olvastátok, merítésképpen érdemes ezeket újra elolvasni.

S hogy mit olvastatok még? Március legnépszerűbb cikkei a sütikhez kötődnek: a Filléres sütemények ünnep előtt és A legnépszerűbb sütik húsvétra cikkeink mindent vittek, de a A foszlós kalács titkaira is sokan voltatok kíváncsiak. Akárcsak arra, hogyan lehet egy ezresből jót főzni, a kedvenc heti menütök pedig a húsvétra készülődős anyagunk lett! Tartsatok velünk áprilisban és egész tavasszal is: ígérjük, hogy még rengeteg mindent tartogatunk!

Az Itt a szezon! rovat további cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek