padlizsán
-
502 kcal
-
813 kcal
Caponata, a szicíliai padlizsánragu
-
581 kcal
Egyben sült zöldségek
-
list-content010
-
-
-
154 kcal
Ajvár, a Balkán paprikakréme
-
list-content020
-
-
461 kcal
Sült padlizsán szardellával
-
162 kcal
Napsütötte baba ganoush
-
list-content030
-
856 kcal
Sajtos-paradicsomos padlizsán
-
1801 kcal
Paradicsomos padlizsánfasírt
-
201 kcal
Legegyszerűbb padlizsánkrém
-
list-content040
-
-
397 kcal
Egyszerű sabich
-
827 kcal
Felmosórongy-padlizsán
-
list-content050
- 1
- 2
További cikkek
8 rántott sertésszelet receptjét ajánljuk, csak mert imádjuk
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.
Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben
A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!