Mint azt tudjuk, most már igencsak megkérik munkájuk árát a balatoni szakácsok, hiszen a nyári forróságban tizenórákat dolgozni egy büfében kemény fizikai és mentális terhelést is jelent. Rácz Jenő Alsóörsön újonnan nyílt éttermébe még most is keresik a munkaerőt. Nézzük, milyen napi bérezéssel várja a sztárséf az éttermi munkatársakat!
A Story.hu a Balatoni munkák 2025 Facebook-csoportban szúrta ki a közzétett bejegyzést, miszerint még most is aktívan keresik az alsóörsi étterem dolgozóit. Eszerint a pünkösdi hétvégére (3 napra) beugró szakácsra vagy nagyon profi konyhai segítőre van szüksége. A hirdetésben kiemelték, hogy elég, ha az illető bisztróétterem tapasztalattal rendelkezik.
Az elvárások:
- Süss álom finom palacsintát állandó minőségben (nyugi, hortobágyihoz kell)!
- Boldogulj a lazaccal önállóan a prepptől a sütésig!
- Ha eléd teszünk 120 darab kacsacombot tisztítani, ne rohanj el!
- Ha madártejben jó vagy, akkor a mi receptünk is menni fog simán!
- Zöldségcentrikusak vagyunk, így lesz mit aprítani, blansírozni, pirítani!
- Késed azért legyen! Dolgozz gyorsan, szeresd a melót!
A napi munkaidő 11 óra, ami vendéglátásban igen gyakori.
Ezért pedig nettó 35 ezer forint napi bérezést kínál a sztárséf.
Ez nettó 3182 forintos órabért jelent, ami hozzáértők szerint kiemelkedő összeg.
Hírek, érdekességek, újdonságok: