Pucér étterem nyílik - 13 ezer ember toporog a londoni várólistákon

Mindig van olyan piaci rés, ami még betöltésre vári. Pucéran eddig még nem mehettünk étterembe - még Londonban sem! A jég megtörni látszik, ezrek várják a nyitást...

Ha végiggondoljuk, mi hiányzik az életünkből úgy igazán, nem ez lenne az első gondolatunk. Ha leszűkítjük a kérdést az éttermek világára, akkor sem jutna eszünkbe - vélhetően. Londonban viszont kitalálták, és meg is valósítják. Nyílik az első teljesen meztelen étterem - a várólistákon pedig eddig kb. 13 ezer ember türelmetlenkedik.

Diszkrét, félhomályos, gyertyás fülkék bambuszból

És tényleg, mennyivel könnyebb lehet úgy elmenni egy jót enni, hogy nem kell előtte azon agyalnunk, mit vegyünk fel, vagy izgulni, hogy ne együk le a ruhánkat - remélem, érzitek az iróniát.Első randikra különösen ajánlott, mert több legyet ütünk egy csapásra.

A londoni pop-up (átmeneti) étterem 3 hónapig lesz majd látogatható nyáron, és Bunyami (hindiül a "természetes" megfelelője) névre hallgat.

Ilyen kis farönkös, puritán asztalok és székek is lesznek

Bevallásuk szerint a cél a mesterséges világítás és telefonok nélküli romlatlan, természetközeli világ megteremtése nyugodt légtérben, bambuszból készült diszktrét fülkékkel és sok gyertyafénnyel. A meztelenség egyébként nem kötelező, lesz külön szekció a ruhás és ruhátlan vendégeknek is, öltözővel.

Ti mit gondoltok erről? Totál felesleges, visszataszító, vagy tudtok azonosulni a felfogással?

Ezt láttad már?

Úristen, a mekiben korlátlan lesz a sültkrumpli-fogyasztás??

(via independent)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...