Nyerj belépőt a Marigold Hotelre!

A Marigold Hotelbe idén új vendég érkezik. Vajon ki Ő? Szeretnéd látni? Játssz velünk, és nyerd meg az öt páros belépő egyikét!

A Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel április 2-től a mozikban! Ha szeretnéd látni a sikeres film második részét, akkor nincs más dolgod, mint figyelmesen elolvasni cikkünket, és az alábbi kérdésre 2015. március 24-28. között helyesen válaszolni. A helyes megfejtést beküldők között 2015. március 29-én délben 5 darab páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti budapesti vetítésére.

A második jobb, mint az első!

2011 egyik legnagyobb mozis meglepetése India és Anglia összefogásából született: A Keleti Nyugalom – Marigold Hotel hatalmas sikert aratott az egész világon. A csodálatos helyszíneken forgatott vígjáték hősei az angol film legnagyobb legendái voltak: Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy és társaik játszották az otthonukból messzire vándorló angolokat, akik a zűrzavaros Indiában keresik az új életet – és jó néhány meglepetés kíséretében találják meg.

Ha pedig egy film ekkora siker, nem maradhat el a folytatás. A Marigold Hotelbe idén új vendég érkezik. Richard Gere ősz fürtjei alaposan felkavarják a kedélyeket, de nem ő az egyetlen, aki friss színt hoz a tarkaságba.

Az örök felfordulás és a sok egymást keresztező történetszál minden percben új meglepetést hoz, de a nagyszerű színészek biztosan hozzák a formájukat. A Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel legalább annyira szerethető, kedves komédia, mint az első volt.

Ezeket olvastad már?

Játssz és nyerj!

Ha figyelmesen elolvasod cikkünket, és 2015. március 28-ig helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre, akkor megnyerheted a film premier előtti vetítésére szóló 5 darab páros belépő egyikét! A Nosalty.hu felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot itt találod.

Ez a játékunk véget ért, a nyerteseket 2015. március 29-én e-mailben értesítettük!

1-1 páros belépőt nyert:

  • Nagy Katalin Erzsébet
  • Kállai Péter
  • Szabó Krisztina
  • nagy kálozi eszter
  • Kasza Béláné

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek