Ezeket a népszerű ételeket és italokat mellőzzük, amikor influenzásak vagyunk

Méz, gyömbér, fokhagyma, sok folyadék, lehetőleg víz vagy gyógytea formájában: azt kívülről fújjuk, hogy mit kell(ene) fogyasztanunk egy betegség alatt. Arról viszont kevesebb szó esik, hogy mit érdemes kerülni.

Amikor ránk tör a nátha vagy az influenza, mindannyian szeretnénk minél gyorsabban visszanyerni az erőnket. Ilyenkor nemcsak az számít, hogy mit eszünk, hanem az is, hogy mit nem. A megfelelő táplálkozás segít abban, hogy a szervezetünknek legyen elég energiája a gyógyuláshoz, az antioxidánsokban gazdag ételek – például a zöldségek és gyümölcsök – pedig támogatják az immunrendszerünket. A hidratálás pedig szinte életmentő.

Nézd meg galériánkban, ma az, ami ilyenkor többet árt, mint használ – ezeket érdemes átmenetileg mellőznünk!

Ha tehát legközelebb ágynak esünk, érdemes átgondolnunk, mi kerül a tányérunkra és mi a poharunkba.

Egy kis odafigyeléssel sokat tehetünk azért, hogy gyorsabban visszanyerjük az erőnket, és jobban legyünk.

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...