Csillagjegy-menü Oroszlánoknak

Az Oroszlánok is imádnak enni, de nagyon nem szeretik, ha ez meg is látszik rajtuk! E havi csillagmenünk az Oroszlánoknak szól! Süssetek-főzzetek velük, vagy nekik!

Ha te is július 23.–augusztus 22. között születtél, akkor a temperamentumos, hedonista Oroszlánok táborát erősíted! Imádsz enni, Tűz jegyű lévén, sokszor spontán dőzsőlésekbe kezdesz, élvezed az ízeket, mert szerinted semmit sem érdemes félgőzzel csinálni! Ezért most mutatunk neked pár egészséges ételt, hogy ne kelljen lemondanod a fenséges falatokról, ugyanakkor ez ne látszódjon meg az alakodon, tudjuk, hogy fontos számodra, hogy mindig vonzó maradhass!

Jelszavad: húst hússal!

Rajongsz a különleges húsételekért, számodra a kaviár, a lazac, a bélszín, a vadhúsok a gasztronómia csúcspontját jelentik, de a mindennapokban persze a szárnyasokkal és a sertéshússal is beéred. Hogy valamelyest kompenzáld a sok fehérjét, érdemes sok-sok zöldséggel kombinálnod az étrended, így a szükséges rostanyagot is biztosíthatod a szervezetednek. Használj a megszokott fűszerektől eltérő ízvilágokat, az intenzív, indiai ízesítés kedvedre való lesz!

Süteményeket a királynak!

Az édességekkel sem teszel kivételt, téged igazi élmény vendégül látni, hiszen mindenre kíváncsi vagy és nyitott. Jöhetnek a krémesek, somlóik, tiramisuk, fagylaltok minden mennyiségben, ezek biztosan számíthatnak az Oroszlánok kedvencei címre!

Jóból is megárt a sok

Persze a desszerteket illetően is ügyelned kell a mértékletességre, mert a pluszkilók pillanatok alatt felkúsznak rád. Ajánljuk a természetes édesítővel ízesített joghurtokat, házilag összeállított túrókrémeket, de az otthon készített sorbet-k is beleférnek alkalomadtán az étrendedbe. Óriási szerencséd, hogy lételemed a sok mozgás, nem szívesen tespedsz esténként otthon, a kanapéba süppedve. A rendszeres sportolás kompenzálja a nagy lakomákat, így szinte biztos, hogy tartani tudod majd a súlyodat! Egyél bátran és sportolj sokat!

Címlapról ajánljuk

További cikkek