5 kedvenc tésztaételünk

A most következő 5 tésztaétel nem feltétlenük tartozik a gyorsan összeüthető finomságok közé, de ezúttal nem is az volt a célunk, hogy redukáljuk a konyhában eltöltendő időt (bár van közöttük időspórolós recept is).

Olyan tésztaételeket ajánlunk a figyelmetekbe, melyek klasszikusok, de valamiért csak ritkán kerülnek a tányérokra. Ne sajnáljuk az időt egy jó lasagnéra, canellonira vagy raviolira! Bánjunk bőkezűen a hozzávalókkal és ezúttal törekedjünk a receptben leírtakra – a laskagomba legyen valóban az, próbáljunk ki új sajtféleségeket!

További tésztareceptekért ide kattints >>

{ GALÉRIA = title:5%20kedvenc%20t%C3%A9szta%C3%A9tel%C3%BCnk%2C%20pr%C3%B3b%C3%A1ld%20ki%20%C5%91ket!, 0,1,2,3,4 }

A lasagnéhoz például nem kevés idő krémessé főzni a sugót, de sokkal finomabb is lesz a végeredmény, mintha sebtiben rottyantanánk össze az alkotóelemeket. Fontos, hogy a tésztalapokat nem szükséges előfőzni! Az amatriciana biztos, hogy sikert arat a magyaros ízek kedvelőinél – annak ellenére, hogy olasz finomság, tökéletesen megfelel a hazai ízek kedvelőinek. A szardellás ravioli nem kis munka: viszont cserébe olyan gasztronómiai élménnyel ajándékoznak meg a kis töltött batyuk, hogy magunk is belátjuk majd, megérte a fáradozást, akárcsak a házi cannelloni! Krumplis tésztára is mutatunk egy receptet, egy pirított, szalonnás változat mindenkinek kedvére lesz!

Gőzölgő téli varázslatok >>

Top 10: 2012 kedvenc desszertjei! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek