24 brilliáns konyhai kütyü és bigyó

Mindig elcsodálkozunk, hogy a kütyü- és bigyógyártók mennyire szeretnek minket, a gasztronómia szerelmeseit. Nézd meg ezt a magas szintű törődést, és dobj egy hátast tőle!

Már karácsonykor alaposan körbenéztünk, hogy a kreatív tárgydizájnerek szerte a világon mennyire találékonyak és figyelmesek, ha nekünk vagy barátainknak szeretnének elképesztő ajándékokkal örömet szerezni.

A karácsonyi dömping után most futottunk egy újabb kört a funkcionális dizájntárgyak piacán, hogy bemutassuk azt a 24 kütyüt és bigyót, amivel felnőttként is szívesen eljátszanánk a konyhában és az étkezőasztalnál.

Figyelem, a galériánkban bemutatott tárgyak egytől egyig léteznek, és funkciójukat tekintve is működnek, továbbá csak arra várnak, hogy kis utánajárással te játsszál velük!

Olvastad már?

20 brilliáns gasztroajándék szeretteidnek

(via BuzzFeed)

Hozzászólások (3)

Marti48

Különösen a WC-csesze remes!

Lbara

briLiáns

Törölt felhasználó

Érdekes konyhai kütyükért nézzetek be ide https://csakkutyuk.hu/Konyha

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.